allahın büyüklüğü yüceliği benim için bu konuda büyük bir evrim değişimi olur mucizelere çok inanırım
melodi gideyim böyle bir düşüncem vardı altı aylıkken şmidi bari bir sene oluyor en azından senelik kontrol adı altında olur sevmediğim konu şu şikayetin yoksa ilgilenmiyorlar iki dakikada beni sinirlendirirler böyle şeylere pat pat cevap veririm genelde sessiz kalmam bu yüzden dev-let hastanelerini sevmiyorım özelede gidicem tatmin olmasam bakalım
patronlarımda yarın ist fuara gelecek
dedim ben sabah saatin aldım geri gelebileyim diye işe tekrar
neren ağırıyr neyin var hangi dokor dedim yüzümü göstercem birde normal dktor dişe mi şurayamı gerdiler beni valla dedim guatır testi be adam ne sorarsın meraklı melehatlar gibi
dün rüyamda ciklet ve kafa bize bebek haberleri veriyorlardı
ciklete inanmıyoruz bizi kekliyor sanıyoruz, garibim inandırmak için ultrasonu koyuyormuş albüme
melodi bugün çenem çok düşük enerji patlaması yaşıyorum resmen🙂
sen 3 kilo nasıl verdin kuzu ya
genelde alırdın
bende 1 may-ıs itibari ile dikkat ediyorum evden yemek yaşıma başladı tekrar hazirannı birine kadar ne kadar vericem merak ediyorum akşam 10 dakikadan başladım platese tekrar günde yaklaşık 2 litre su içiyorum
göbeğimi basenelrimi vermem lazım
yoksa kat kat giymeği sevmiyorum oram kapansın buram kapansın pöffffffff
karısını övmeyi çok sever biri desem kadındoğum diye der benim x şu doktora gitti çok memnun yok kız beni kardeşleri gibi görüyorlar ama bazen abartı oluyor bu yüzden deşerler onlarla büyüdüm resmen ama herşeyide bilmek sormak zorunda değil biri var çekinir uatnır söyleyemez
allahın büyüklüğü yüceliği benim için bu konuda büyük bir evrim değişimi olur mucizelere çok inanırım
melodi gideyim böyle bir düşüncem vardı altı aylıkken şmidi bari bir sene oluyor en azından senelik kontrol adı altında olur sevmediğim konu şu şikayetin yoksa ilgilenmiyorlar iki dakikada beni sinirlendirirler böyle şeylere pat pat cevap veririm genelde sessiz kalmam bu yüzden dev-let hastanelerini sevmiyorım özelede gidicem tatmin olmasam bakalım
patronlarımda yarın ist fuara gelecek
dedim ben sabah saatin aldım geri gelebileyim diye işe tekrar
neren ağırıyr neyin var hangi dokor dedim yüzümü göstercem birde normal dktor dişe mi şurayamı gerdiler beni valla dedim guatır testi be adam ne sorarsın meraklı melehatlar gibi
ilgileniyormuş gibi davranmaya çalışmış ama yüzüne gözüne bulaştırmış🙂
Rahat ol canım, bazı doktorlar kontrole gelen hastaları daha çok seviyorlar şikayeti olanlar mız mız oluyor
kendini motive etmeye çalış🙂