Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nikocan çok güzel uyudum artı her yerim yanıyor ateş bastı beni sanki
yatarken eşim hep aşağının camlara bakar açıkmı kapalımı üstten beri bir kalabalık gördük aşağıda yolda bekçi vardı çaprazda fabraikanın bekçisi kalp krizi geçrimiş ölmüş eşim pjamaları ile indi hemen o ara uyumuşum ben üzüldüm ya sabahta sela veriliyordu bendede sela verilince açar dinlerim camı felan açıcak oldum kalabalık topalnıyor sandlyeler gelince içim bir tuaf oldu kapadım allah ailesine sabır versin ...
allahın büyüklüğü yüceliği benim için bu konuda büyük bir evrim değişimi olur mucizelere çok inanırım
melodi gideyim böyle bir düşüncem vardı altı aylıkken şmidi bari bir sene oluyor en azından senelik kontrol adı altında olur sevmediğim konu şu şikayetin yoksa ilgilenmiyorlar iki dakikada beni sinirlendirirler böyle şeylere pat pat cevap veririm genelde sessiz kalmam bu yüzden dev-let hastanelerini sevmiyorım özelede gidicem tatmin olmasam bakalım
patronlarımda yarın ist fuara gelecek
dedim ben sabah saatin aldım geri gelebileyim diye işe tekrar
neren ağırıyr neyin var hangi dokor dedim yüzümü göstercem birde normal dktor dişe mi şurayamı gerdiler beni valla dedim guatır testi be adam ne sorarsın meraklı melehatlar gibi