pineapples Hamiş Melek 2 Mayıs 2012 #26.381 şimdi oldu zaaaa şişko olmuş manita sen sen filinta gibisin canım benim
C cikletimnerde Forum Okuru 2 Mayıs 2012 #26.382 pineapples' Alıntı: şimdi oldu zaaaa şişko olmuş manita sen sen filinta gibisin canım benim Genişletmek için tıkla ... şişko oldu çok sorma kuzum.. menekşem hiçde kötü değğil düşündüklerin saygısız kız.. utanmıyoda sevgili gelinin demeye..
pineapples' Alıntı: şimdi oldu zaaaa şişko olmuş manita sen sen filinta gibisin canım benim Genişletmek için tıkla ... şişko oldu çok sorma kuzum.. menekşem hiçde kötü değğil düşündüklerin saygısız kız.. utanmıyoda sevgili gelinin demeye..
pineapples Hamiş Melek 2 Mayıs 2012 #26.384 cikletimnerde' Alıntı: kızlar ne yemek var akşama.. Genişletmek için tıkla ... genelde bu soruyu sahilo sorardı ama bu sefer senden gelince herkes şaşkın 🙂 bende hiç birşey yok dünden kalan makarna salatası var onu yerim eşim iş yemeğinde galataya yemeğe gideceklermiş 🙁 yanlızım bu akşam bize gelsenize kız
cikletimnerde' Alıntı: kızlar ne yemek var akşama.. Genişletmek için tıkla ... genelde bu soruyu sahilo sorardı ama bu sefer senden gelince herkes şaşkın 🙂 bende hiç birşey yok dünden kalan makarna salatası var onu yerim eşim iş yemeğinde galataya yemeğe gideceklermiş 🙁 yanlızım bu akşam bize gelsenize kız
nickimi kim yedi Hamiş Melek 2 Mayıs 2012 #26.385 bende akşama et sote yapacağım mantar ve patlıcanlı harika oluyor tavsiye ederim
Kafa Hamiş Melek 2 Mayıs 2012 #26.386 köfte,patates kızartması,pilav.. yanına daha dün bulduğum kfa'nın yaz salatası
M mormenekşem Forum Okuru 2 Mayıs 2012 #26.387 köfteli patlıcan kebabı gbi bişey yanına pilav ve cacık
sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Mayıs 2012 #26.389 nedense yemek yiyesim yok 🙂 artık gidince ne isterse canım
C cikletimnerde Forum Okuru 2 Mayıs 2012 #26.390 mormenekşem' Alıntı: köfteli patlıcan kebabı gbi bişey yanına pilav ve cacık Genişletmek için tıkla ... bi anlatsana nasıl yapıyosun patlıcanım var evde.. nickimi kim yedi' Alıntı: bende akşama et sote yapacağım mantar ve patlıcanlı harika oluyor tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... sende anlatsana kuzum nasıl yapıyorsun.. bende pilav kaldı yanına ne patlıcanlı ne yapabilirim diye düşünüyodum hızır gibi yetiştiniz.
mormenekşem' Alıntı: köfteli patlıcan kebabı gbi bişey yanına pilav ve cacık Genişletmek için tıkla ... bi anlatsana nasıl yapıyosun patlıcanım var evde.. nickimi kim yedi' Alıntı: bende akşama et sote yapacağım mantar ve patlıcanlı harika oluyor tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... sende anlatsana kuzum nasıl yapıyorsun.. bende pilav kaldı yanına ne patlıcanlı ne yapabilirim diye düşünüyodum hızır gibi yetiştiniz.