Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adaşım kızlar yazınca gördüm resimlerini ne güzel çıkmışsın
hiç de kilolu falan görünmüyorsun hala aynı güzellik
ama enişteye gerçekten iyi bakmışsın kuzu
çiko bence de süper görünüyosunuz
eşine iyi bakmışsın ama gerkçekten
bence hiçte kilolu değilsin gayet güzel olmuşsun
ben sevmiyorum ayrıca çöp gibi kadın dediğin azcık etli butlu olcak ele avuca gelicek adam yokladı mı
Canım nişan olursa gitmek zorundayım, muhtemelen önümüzdeki haftaiçi giderim.
Bu arada d.k. hapını bırakanlar, adeti gecikenlere tavsiyem vardır.
Belki hatırlarsınız benim prolaktin yükselmişti, o zaman hayıt suyu kullandım ve düzene girmişti.
Hayıt suyunun hormon düzenleme özelliği var, bence düzenlemek için en iyi yöntem o.
Bir bayanın hormonlarını 3 ayda düzene sokarmış ben en fazla 1 ay kullanmıştım...
adaşım kızlar yazınca gördüm resimlerini ne güzel çıkmışsın
hiç de kilolu falan görünmüyorsun hala aynı güzellik
ama enişteye gerçekten iyi bakmışsın kuzu
çiko bence de süper görünüyosunuz
eşine iyi bakmışsın ama gerkçekten
bence hiçte kilolu değilsin gayet güzel olmuşsun
ben sevmiyorum ayrıca çöp gibi kadın dediğin azcık etli butlu olcak ele avuca gelicek adam yokladı mı
niki can sevicanı tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin hayatı boyunca istediği hayal ettiği güzellileri yaşasnı doya doya herşeyi geçen gün gelmiyor bak koca bir sene bitecek 20 gün sonra nasıl geçti ne yaptım bilmiyorum sanki dün gibi bazen asırlar olsada
kızlar hani size dha önce anlatmıştım eşimin kuzeniyle ilgili bişeyler görümcemle birbirimize girdik diyodum
dün o kızın annesiyle babası geldi bi dahaki yıl kızı yanlarında okutmaya karar vermişler
iyi oldu sevindim kurtuluyoruz
küçük sözde ama bi lafları var dudağınız uçuklar koca kadın gibi valla uyuz oluyodum kurtuluyoruz
çok fenayım galiba yaaa 😕