Birde pine mesela 2009 dan beri tanıyorum görüşüyorum şu zamana kadar o kadar doğum günü geçti yılbaşı geçti bir tane hediyelerini görmedim insan bunları görmeyincede yapmak bile istemiyor geçen sene eşim pasta aldırmış çatıda kestik sıradan ve klasik yani zaten kesilsede yesek mantığı gibi baklıyorlardı aynen 🙂
yoksa severim hatırlamayı almayı değer verildiğini göstermeyi kçük sürizleri yaparım yaptım ama sende bekliyorsun bazı şeyleri olmayınc içinde ukte kalıyor alıcakken bile almak istemiyorsun anneler günü geliyor kanımların ikisinede sdedim paralarını verin ortak bişey alalım alıyorlar kase tk tamam ben hep iyi bişe almak zorundaymıışm gibi hissediyorum özel gün ya yani önemli günlerede zamanla duygularını katıyor insan sonra almak istemiyor veya geçiştiriyor gibi
burdayım kuzu söz takmadıkta öyle ön isteme gibi bişi oldu temmuza gün verdik herşey o zaman olacak.sağol canım ayakkabımın altına 4 kişi yazdım 4 ü de bu yıl gidiyor ne bereketli oldu ya🙂)
burdayım kuzu söz takmadıkta öyle ön isteme gibi bişi oldu temmuza gün verdik herşey o zaman olacak.sağol canım ayakkabımın altına 4 kişi yazdım 4 ü de bu yıl gidiyor ne bereketli oldu ya🙂)