Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Saç rengi mi modelimi uzunluk kısalıkmı

bence rengide hoş beğendim uzunluğuda ideal modelde kullanışlı

Hiç öyle şart araamdım ben 🙂 sadece giriş kat tadilat oslun demişti bende olmasın 3 kat yaptır istediğimiz gibi demiştim 2009 yılında ne günlerdi beeeeeeee şmidide bir çivi çakmal geilmiyor içimizden yıkıalacak diye 🙁

pinem helal olsun kız sana bak ne güzel sevinmiş eşin..
biz sana dedik kutla utandır diye..
ohh ne güzel olmus..sevinmiş..nice seneler kuzum benim..

kuzu zaten kutlamadan olurmu hiç beya kocam o benim kız ne olursa olsun çok sevindi ama canım ya
amin amin canım

Ay bende çok sinir olurum annem babam allahtan unutmaz sabah gözlerini açarv açmaz ararlar aramzlarsa çok üzülrüüm 🙂

benimde doğum günüme çok var ramazana denk geliyor 🙂

bana diyorki annem aradı babam aradı ablam aradı nasıl sevinmiş çocuk gibi para isteyeme gelince günde 15 kere ararlar dünden beri sinirliyim ya tövbe tövbe

Ben pine arardım aynı durum olsa derdim kızçem oğluşunun doğum günüydü unuttunuz aramamışınız x üzüldü ben haber vereyim dedim derdim aa ooo ah vah derken kafasına taşalr düşerdi

boyu sahilcim

rengide çok güzel ama bana yakışmaz..

Benim saçım kahveye döndürdüm.. Az dahamı kısa olsa ?

bende haziran başı gibi boyatıcam ben açık sitiyorum kramel bal köpüğü gibi yaza uygun zaten dipleri çıkar bir kaç sonra komple eski rengine döndürrüm
boyuu iyi hem her şekle gelir şu an benim o kadar var dzleştriyorum bir yere felan giderken ruh halime göre değişiyor tabi

Ben pine arardım aynı durum olsa derdim kızçem oğluşunun doğum günüydü unuttunuz aramamışınız x üzüldü ben haber vereyim dedim derdim aa ooo ah vah derken kafasına taşalr düşerdi

demedim ama hafta sonu diyeceğim ayyyyy annem babam ayrı ayrı aramış ablamda aramış unutmamışlar doğum gününü kutladılar diye mors olsunlar dün kayınpederiminde doğum günüydü aradım kutladım sen nerden biliyorsun çok teşekkür ederim kimse kutlamadı dedi ben ajanım bilirim attığın her adımı kontrol ediyorum haberin olsun dedim 🙂 gülüyor

Geri