Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayy pine insan oğluna gelinine bu işkencey yapabiliyosa mutlulugunu falanda istemez..
sen nasıl oğlunu iki arada bi derede bırakabiliyosun..
16 yasındaki ergenler gibi bi kapris bi naz..Allah ona sğalık versinde şığımdan uzak olsun..
benim bile uzaktan canımı sıkmaya yetiyo..
aynen valla çikommm insanın aklına binbir çeşit şey geliyor valla allahım o kadını gönder bana 1 hafta kalsında adam edeyim ben onu tövbe tövbe ya valla kızlar sakın kızmayın böyle dedim diye ama inanın şıpım üzülüyor diye çok üzülüyorummmm
Allah herkesin gönlüne göre vversin iyilik versin kızlar. Boşverin yeterince sıktım zaten bu konuyla güzel şeylerden konuşalım.
Benim dün hünkar beğendi cacık vardı.
Bugün çubuk makarna köfte yapmayı düşünüyorum.
Çok çeşit yapmıyorum biri gelmedikçe yiyemiyoruz iki kişi bozuluyo.
kuzu valla burası güzel esenyurtt genelde muhacirler var ama bazı bölgeleride k..t yani mahalleleri çok güzel urfaya benzetiyorum buraları bazen neresinde senin beğendiğin ev bizim aşçı esenyurtta oturuyor 2 sene sonra buralardan ev almakta zorlaşır şimdi fiyatlar uygun ama diyor bilemiyorum kuzu