Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şıpı özelinede yazdığımız gibi orası senin evin artık hiç bir hakla sen istmediğin sürece kimse karışamaz boş konuşuyor seni can yerinden vurmaya çalışıyor kurulu düzene sonradan geldiğin için üzmek istiyor ama güçlü olmalısın dik durmalısın herşeye herkese inat
sabır et ailende eminim seninle birlikte üzülüyordur fazlasıyla inşallah ya düzelir herşey yada kızçeye akıl fikir versin allah yukarıda de gönlünü ferah tut yemese yemesin içmese içmesin sen yapıyorsun ediyorsun vicdanen rahatsın

beyza allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin güzel dileklerin için tşk ederiz
burda pinede anlatımştır dostluk arkadaşlık gerçekten güzel bir boyutta kankiş olduk bak işim güxüm var ama çene dende duramıyorum bütün sıkıntı dert stres sinir mutluluk sevinç herşeyi paylaşıyoruz burada inan sıkıntılı geldiğnide bile anlatıp eve daha bir relax gidiyorsun
zamanla sende tanırsın kaynaşırsın

Aynen canım ben yapıyorum canı isterse yer canı istemezse yemez onları takmıyorum kafama zaten. Sonra bana laf yapamaz yemek vermedi yapmadı diye ben yapimde.
Ama hastalığıda biraz bahaneymiş galiba canı isteyince yapıyomuş 1 haftadır kendi yemmeklerini kendi yapıyor balkona çıkıyor 😕 Allah iyilik versin benden uzak olsun.