Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

rüyamda da de-vlet has-tanede doğum yapıyordum çok kötü davranıyorlardı bana ve öyle korkmuşum uçukla uyandım kocaman uçuk şaşırduım gece 2 de yattım 8 kalktım ne ara çıktı anlamadım

Bakma benim öyle anlattığıma, duygularım çokta depreşmiyor nedense.
Dün bir sitede ilk hamilelere duygularınızı anlatın yazmışlar, görmen lazım yaa neler neler.
Anacım ben yazacak hiçbişey bulamadım 🙂
Şuan yiğenim oğlumdan önde nedense, sanırım kucağıma almadan çok hissedemicem bu durumu...

Ay benide bir arkadaş korkuttu bizim oradaki hastane araştırma olduğu için her gelen stajer bakıyor dedi.
Bizde başka hastaneye karar verdik, nasipse İstanbul'a gidince görüşmeye gidicem.
Buradaki doktorlar ısrarla devlet diyor ama ben cesaret edemiyorum, devlet hep uzman doktor diyorlar.

aynen bendede yeğenim oy ölürüm onun için valla onun yerini tutmaz hiç birşey o benim ilk cancağzım 🙂 23 ni-san gösterisi yapmışlar sema gösterisi yapmışlar dua okumuşlar o kadar güzel ki dönüyorlar minik minik

kuzu valal yaparken ellerim titremişti sende de oldu mu🙂) aynı belirtiler bende de vardı 2-3 gün daha bekle kesin belli olur

olmazmı kız içim ılındı valla sonra bi çıktı tek çizgi anammm dedim ne kadarda heyecan yapmışım bekleyeceğim zuzu ayın 3 ünde tekrar yapacağım çünkü sanki regli olacağım gibi karnım ağrımaya ve üşümeye başladım olurum bugün yarın

pine ay var ya ne alemsin kız nasıl durdun deli ben çoktan kan vermiştim en azından kafan rahat olur varmı yokmu muallakta kalmak emin olmamak zor

kız valla ben bile hayret ediyorum kendime ama ne bilim duruyorum valla benim arkide aynısını dedi yavrum ya