pineapples Hamiş Melek 27 Nisan 2012 #25.622 günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize rabbim evimize geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin inş.
Melodie Yeni Üye Üye 27 Nisan 2012 #25.623 zevkler ve renkler tartışılmaz ama barbie evi gibi olmamış mı benim kocam asla oturmazdı çiçekli böcekli pembiş koltuklarda 😀
zevkler ve renkler tartışılmaz ama barbie evi gibi olmamış mı benim kocam asla oturmazdı çiçekli böcekli pembiş koltuklarda 😀
twettysale Yeni Üye Üye 27 Nisan 2012 #25.624 Ben yatak odası ve mutfagını çok begendim gerçekten çok başarılı yapmış en ince detylara kadar düşünmüş Enghlish Home'a gidesim geldi 🙂
Ben yatak odası ve mutfagını çok begendim gerçekten çok başarılı yapmış en ince detylara kadar düşünmüş Enghlish Home'a gidesim geldi 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 27 Nisan 2012 #25.626 Melodie' Alıntı: zevkler ve renkler tartışılmaz ama barbie evi gibi olmamış mı benim kocam asla oturmazdı çiçekli böcekli pembiş koltuklarda 😀 Genişletmek için tıkla ... kokoş evi olmuş🙂)) benim kocişte sevmez bende böcekli çiçekli objeleri sevmem
Melodie' Alıntı: zevkler ve renkler tartışılmaz ama barbie evi gibi olmamış mı benim kocam asla oturmazdı çiçekli böcekli pembiş koltuklarda 😀 Genişletmek için tıkla ... kokoş evi olmuş🙂)) benim kocişte sevmez bende böcekli çiçekli objeleri sevmem
nickimi kim yedi Hamiş Melek 27 Nisan 2012 #25.627 twettysale' Alıntı: Ben yatak odası ve mutfagını çok begendim gerçekten çok başarılı yapmış en ince detylara kadar düşünmüş Enghlish Home'a gidesim geldi 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben bi gittimde sofra bezi alacam diye 30 lirayı duyunca geri döndüm🙂)
twettysale' Alıntı: Ben yatak odası ve mutfagını çok begendim gerçekten çok başarılı yapmış en ince detylara kadar düşünmüş Enghlish Home'a gidesim geldi 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben bi gittimde sofra bezi alacam diye 30 lirayı duyunca geri döndüm🙂)
nickimi kim yedi Hamiş Melek 27 Nisan 2012 #25.628 twettysale' Alıntı: Demet Akalın evlenmiş 🙂beline beşi bir yerde takmış Genişletmek için tıkla ... alişan takmışş onu🙂)kankisi
twettysale' Alıntı: Demet Akalın evlenmiş 🙂beline beşi bir yerde takmış Genişletmek için tıkla ... alişan takmışş onu🙂)kankisi
nickimi kim yedi Hamiş Melek 27 Nisan 2012 #25.629 pineapples' Alıntı: günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize rabbim evimize geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin inş. Genişletmek için tıkla ... günaydın kuzuşş müjdeli haberi senden bekliyoruz
pineapples' Alıntı: günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize rabbim evimize geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin inş. Genişletmek için tıkla ... günaydın kuzuşş müjdeli haberi senden bekliyoruz
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Nisan 2012 #25.630 aynen zevkler ve renkler tartışılmaz benim tarzım değil açıkcası hoş ama ben sıkılırım böyle bir evden ben çok kalasik olmayan aynı zamanda gereksiz eşya olmayan rahat ve ferah olmalı yani bu yüzden evimi seviyorum ya eşimde istemezdi ben zaten hiç istemem
aynen zevkler ve renkler tartışılmaz benim tarzım değil açıkcası hoş ama ben sıkılırım böyle bir evden ben çok kalasik olmayan aynı zamanda gereksiz eşya olmayan rahat ve ferah olmalı yani bu yüzden evimi seviyorum ya eşimde istemezdi ben zaten hiç istemem