M mormenekşem Forum Okuru 26 Nisan 2012 #25.401 bende mayıs ayında gidicem kontrole kızlar bakalım ne var ne yok görelim
sahile uzan Daimi Üye Üye 26 Nisan 2012 #25.402 Melodie' Alıntı: o zaman şikayetin olduğunu söyle sahil🙂 atıyorum düzenli adet görmüyorum diyebilirsin Genişletmek için tıkla ... slm melodi eski sohpetlerin azaldı dikkatimi çekti yoğunmusun bacim ne dicem oda kalkar baba hap map veriri puhaaaaa işin yok uğraş dur
Melodie' Alıntı: o zaman şikayetin olduğunu söyle sahil🙂 atıyorum düzenli adet görmüyorum diyebilirsin Genişletmek için tıkla ... slm melodi eski sohpetlerin azaldı dikkatimi çekti yoğunmusun bacim ne dicem oda kalkar baba hap map veriri puhaaaaa işin yok uğraş dur
sahile uzan Daimi Üye Üye 26 Nisan 2012 #25.403 kafa gideyim bakalım 🙂 aynen noktor bana bak seni beh-çet gibi parçalarım höyrtrrr adamın asabını bozma
kafa gideyim bakalım 🙂 aynen noktor bana bak seni beh-çet gibi parçalarım höyrtrrr adamın asabını bozma
pineapples Hamiş Melek 26 Nisan 2012 #25.404 mormenekşem' Alıntı: bende mayıs ayında gidicem kontrole kızlar bakalım ne var ne yok görelim Genişletmek için tıkla ... git menekşem git kuzum baktır bakalım
mormenekşem' Alıntı: bende mayıs ayında gidicem kontrole kızlar bakalım ne var ne yok görelim Genişletmek için tıkla ... git menekşem git kuzum baktır bakalım
sahile uzan Daimi Üye Üye 26 Nisan 2012 #25.405 ben hiç geçikme yaşamadım nedense erken erken geliverdiler 🙂)
sahile uzan Daimi Üye Üye 26 Nisan 2012 #25.406 içimizden biri psikolog biride çocuk doktoru biride jinko-log olaydı
M mormenekşem Forum Okuru 26 Nisan 2012 #25.407 sahile uzan' Alıntı: ben hiç geçikme yaşamadım nedense erken erken geliverdiler 🙂) Genişletmek için tıkla ... aynen yaa bende maşallahı var benimkinin saat gibi işliyo valla hele bu ay 5 gün önce teşrif etti
sahile uzan' Alıntı: ben hiç geçikme yaşamadım nedense erken erken geliverdiler 🙂) Genişletmek için tıkla ... aynen yaa bende maşallahı var benimkinin saat gibi işliyo valla hele bu ay 5 gün önce teşrif etti
Melodie Yeni Üye Üye 26 Nisan 2012 #25.408 sahile uzan' Alıntı: slm melodi eski sohpetlerin azaldı dikkatimi çekti yoğunmusun bacim ne dicem oda kalkar baba hap map veriri puhaaaaa işin yok uğraş dur Genişletmek için tıkla ... haklısın canım🙂 o zaman kafanında dediği gibi çocuk düşünüyoruz dersin hem işlerim biraz yoğun hemde bazen yapacak yorum bulamıyorum sahilcan, durgunluk var üstümde
sahile uzan' Alıntı: slm melodi eski sohpetlerin azaldı dikkatimi çekti yoğunmusun bacim ne dicem oda kalkar baba hap map veriri puhaaaaa işin yok uğraş dur Genişletmek için tıkla ... haklısın canım🙂 o zaman kafanında dediği gibi çocuk düşünüyoruz dersin hem işlerim biraz yoğun hemde bazen yapacak yorum bulamıyorum sahilcan, durgunluk var üstümde
Kafa Hamiş Melek 26 Nisan 2012 #25.409 ben bu ay 2 gün geciktim kendim bile şaştım herşey beyinde bitiyor kızlar yemin ederim ya
M mormenekşem Forum Okuru 26 Nisan 2012 #25.410 sahile uzan' Alıntı: içimizden biri psikolog biride çocuk doktoru biride jinko-log olaydı Genişletmek için tıkla ... fıkra topiğindeyken bi diş doktorumuz vardı bari vandaydı yanlış hatırlamıyosam
sahile uzan' Alıntı: içimizden biri psikolog biride çocuk doktoru biride jinko-log olaydı Genişletmek için tıkla ... fıkra topiğindeyken bi diş doktorumuz vardı bari vandaydı yanlış hatırlamıyosam