Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o mama yiyen ağzını dudaklarını ısıırırım ben onun..
Quennim biliyosundur ama söyliyim balım..ne kar emzirirsen o kadr sütün gelir..
çocuk boşta çekse göğsünden uzak tutma..emzire emzire sütün bollaşıcak..
senin içinde rahat olur canım..
Çok tatlı teyzesi bi görsen gözlerinin içine bakıyo ağzını kocaman aça aça gülüyo agu diye sesler çıkarıyo 🙂)
Evet canım ama ilk zamanlar göğüslerim yara oldu emzirmek işkence gibiydi o yüzden hiç istemiyodum işte biraz iyileşince daha sık emzirmeye başlayınca sütümde artmaya başladı zaten yiyecek içecek olarak sü yapan herşeyi tüketiyorum
roka gaz yapıyo canım ama özel çaylarım var bi dünya ot çayı içiyorum en önemlisi su zaten bol bol dediğin gibi süt tatlıları ve tahin helvası ikra ve armağana reçeteleri vericem zaten 🙂
Çok tatlı teyzesi bi görsen gözlerinin içine bakıyo ağzını kocaman aça aça gülüyo agu diye sesler çıkarıyo 🙂)
Evet canım ama ilk zamanlar göğüslerim yara oldu emzirmek işkence gibiydi o yüzden hiç istemiyodum işte biraz iyileşince daha sık emzirmeye başlayınca sütümde artmaya başladı zaten yiyecek içecek olarak sü yapan herşeyi tüketiyorum