Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla ben hiç uykumu alarak kalktığımı hatırlamadığım için benim için geçerli değil bu
hafta sonları da zaten kalkınca karnımız acıkmış oluyo aç karna da olmuyo be kuzu
var ya çatlaksınız hepiniz ben bunlara neden küseyim neden kızayım aksine çok güldüm hele ki menekşenin yorumuna koptum . Benimkisi şans inşallah doğumda öyle olur hiç anlamam. kafa bende senin gibiyim bazen ben kovalıyorum eşim kaçıyor🙂🙂
var ya çatlaksınız hepiniz ben bunlara neden küseyim neden kızayım aksine çok güldüm hele ki menekşenin yorumuna koptum . Benimkisi şans inşallah doğumda öyle olur hiç anlamam. kafa bende senin gibiyim bazen ben kovalıyorum eşim kaçıyor🙂🙂
ayy hepte öyle olursa çekemem valla sabah sabah patlatıveririm bide adama elimin tersiyle uykulu uykulu durduk yere aramız bozulmasın bide şey yapçaz diye
vazmı geçsem napsam yemedi
valla ben hiç uykumu alarak kalktığımı hatırlamadığım için benim için geçerli değil bu
hafta sonları da zaten kalkınca karnımız acıkmış oluyo aç karna da olmuyo be kuzu
bizde hiç öyle olmadı sabaha karşı valla uykuma düşkünüm zaten zor kalkıyorum birde duşa gir bilmem ne çok zor benim için ama bu halimden mrnunum hem kalk kalk geç kaldık koşturmacası olmuyor