Slm kızlar gece döndüm durdum, zar zor uyudum.
Durumu hemen açıklayayım size, kızın annesi kardeşime damat gözüyle bakıyordu, hatta mağazalarına gittiğimizde çok iyi karşılanıyorduk, babasını tanımam ama annesi kardeşimle alakalı çok iyi düşünüyordu. Birgün mağazadayken annemin yanında kızına söylemiş. 'Eğer baban sevdiğine vermezse, kaç' demiş. Sebebini bilmem, belki kendiyle alakalı bir durumdur. Çünkü annem diyorki 'siz öyle bişey yapsaydınız ben dayanamazdım'...
Gerçekten kızla annem çok konuşmuş bu kadar aceleci olma babanı ikna etmeye çalış demiş, hatta bi kaç aydır var bu muhabbet, kız babasını ikna etmeye çalışıyordu, hatta annem ben konuşayım demiş. Kız konuşursan kalbini kırar demiş, kardeşimin işyerinden büyük abileri gitmiş konuşmaya ama adam yokmuş.
Velhasıl hepimizde isterdikki Allah'ın emriyle istensin ve herşey güzellikle olsun, ama olmadı, annem bugün annesini arayacaktı noldu bilmiyorum. Ama zannedersem aile sıkıntı çıkarmaz, tabi kırgınlıkları vardır ama çözmeye çalışıcaz inş.
Kızlar eve almak konusundaysa neticede bu benim kardeşim, ikisinide en iyi ikna edecek kişi benim, belkide kızı yine ailesine teslim eder, usulüne göre yaparız diye düşünüyoruz. Yani kaçırdı diye sevindiğimi sakın düşünmeyin, çünkü empati kuruyorum her daim. Önceki aylarda bile söylerdim, sakın yapma içinde kalır, sonradan çok üzülürsün diyordum kıza, ama ikna olmadı.
Kız 21 kardeşimde 25 yaşında, yani yaşları küçük olsa cahiller dicem ama yaşlarıda çok küçük değil.