Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evvet tam üstüne basmışım.
Bu bebek muhabbetini hatırlıyorum sanki, çünkü bir arkadaş daha bebeğini kaybetmişti, nick söylemiyim şimdi.
Zannedersem konu bile açmıştın.
Neyse kapayalım eski defterleri 🙂)
Bencede değiş nickini...
Bende de hep doğuda büyütüp batıda çalışma düşüncesi vardı.
Şimdilik planımız tuttu, inşaAllah bebeğimizi kucağımıza alıp tayin zamanlarımızıda görmek nasip olur.
İnş. seninde tutar canımcım, her zaman hayırlısını istemek lazım ama plan doğrultusunda olunca kafa daha rahat oluyor sanki.
Ben ilk geldiğim zamanlar hamile kalsaydım tam bir kabus olurdu, hem ortama hem gebeliğe alışmak çok zor olurdu.
Rabbim dağına göre kar veriyor yani...
Bende de hep doğuda büyütüp batıda çalışma düşüncesi vardı.
Şimdilik planımız tuttu, inşaAllah bebeğimizi kucağımıza alıp tayin zamanlarımızıda görmek nasip olur.
İnş. seninde tutar canımcım, her zaman hayırlısını istemek lazım ama plan doğrultusunda olunca kafa daha rahat oluyor sanki.
Ben ilk geldiğim zamanlar hamile kalsaydım tam bir kabus olurdu, hem ortama hem gebeliğe alışmak çok zor olurdu.
Rabbim dağına göre kar veriyor yani...
Veteriner eşinmi var derdin var, dün akşamda keçilerin taklidini yapıyordu, kadın gibi bağırıyorlar diyo.
Ya tanımasam hakaret ediyo diye kırıcam kafasını...
Veteriner eşinmi var derdin var, dün akşamda keçilerin taklidini yapıyordu, kadın gibi bağırıyorlar diyo.
Ya tanımasam hakaret ediyo diye kırıcam kafasını...
Alem benim bu eşim yaa, şimdide aramış diyoki seninle telefonda konuşmayı özledim, boş boş muhabbetler yapıp kapadı...
Rabbim eşlerimizi başımdan eksik etmesin diyip noktalayayım, çünkü daha karnıbahar kızartıcam.
Görüşmek üzere canımcım...