Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

saol kelebegimmm ;ama sen yine sosyal bir insansın yine arkadaslarınla vakit geçirebiliyorsun bende artık ciddi anlamda yoruluyorum eve gidiyorum kolumu bile kaldıracak gücüm kalmıyor;insanın yanında sevgilisinin olması çok güzel bir duyguymuş,iş çıkışı yemek yemek,kahve içmek bunları hiç yaşamamıştım

tweety benimde 6 ayda gördüklerimde sana söyleyebileceğim tek şey var kesinlikle için merhamet duygusu çok olan biriyle evlen o zaman herşey daha güzel oluyor inan bana

tesadüf al bndende o kad hepöylee derim bnde şükürler olsun

Ve öğlen saati

akşam eve gittim çorba pilav orman kebabı diye adı ama patatesli havuçlu etli yemek işte salata
bir koştur 8 de çıktım mutfaktan gel görkü bende dişimden yiyemedim bir kaç kaşık anca unutuyotum tak diye dişe sert gelince beynime zonluyor

eşmi geç geldi 🙁( telefon almış kendine o saatten sonra birazcık yedi

bugün anneme geçicem sanırım akşama kadar fikrim deişmezse

bende taze bakla yemeği ve semiz otu saltası yaptım eşim spordan gelene kadar bekliyorum ben gelince birlikte yiyoruz

Slm kızlar, biz size küstük 🙁(
Geçen haftadan bu yana slm veriyoruz ama bir çoğunuz slm vermiyor 🙁(
Yanlış bişeymi yaptım diye düşünüp duruyorum 2 gündür.
Yokmuşum gibi davranılması zormuş yaa, insan bu kadar zaman beraber olunca takıyor...

Huhu ikra slm kız güzel pozlar yakalamışşın sende güzel çıkmışın

evet maşallah gelin gibi kızsın valal kilo almamışın benim göbek senden daha fazla 🙁((((((((((((((

Slm kızlar, biz size küstük 🙁(
Geçen haftadan bu yana slm veriyoruz ama bir çoğunuz slm vermiyor 🙁(
Yanlış bişeymi yaptım diye düşünüp duruyorum 2 gündür.
Yokmuşum gibi davranılması zormuş yaa, insan bu kadar zaman beraber olunca takıyor...

tatlım hoşgeldin geç saatte geliyorsun topiğin en durgun zamanı ben yazdığını okuyunca çıkmış oluyorsun diye birşey yazmadım yoksa aşk olsun ikinizide çok seviyoruz küsmeyin bize

Geri