Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Melodiii bende sanırım biraz baskın karakterlik var 🙂bunu frenlemeyi ögrendim,ben şimdiye kadar hiç biz kavramını oluşturamamışım kendime hep benim isteklerim olmuş ama karşımdaki insanı hiç düşünmemişim;artık tek istedigim belki çok basit bir örnek olucak ama benden baskın bir karakter olsun bir lokantaya gittigimiz zaman o sipariş versin ya da birşey yapmak istedigimiz zaman o karar versin

Aşk sevgi huzur güzel şey

herkes sevdiği mutlu olmayı hayalini kurduğu insanla evlenmli
aşık oldum sevdim evlendim mutluyum huzurluyum

herşey lay loy lom oldumuda çok sıkıcı arada tuz biber olmalı
oldumu oynayan taşalr bile otruyor zamanla herşey dahada güzel olur

twety bu evlilik kavramını yaşa ve gör sadece

adaşım ağzına sağlık ..O KADR DOĞRUKİİİ şu konustukların..
ben eşime bile söyledim inan dedim eve gelmek istemiyodum ilk zamanlar..
sürekli kavga evden basıp gitmeler..
amma ağlardım gece yarıları..kabustu kabus..
pişman oldum yanlıs kişiyle evlendim bile diyosun..
keşke bunu anlatan birileri olsaydı bizeki inan sen şanslısın..
evlenmeyide ne kar geç yaparsak o kadr iyi 😀 bunun aksi iddia edilemez

ilk okudugumda yönetilmekten hoşlanıyosun diye düşündüm ama sanırım öyle değil..
bişileri kendi karar versin..erkektir sonucta..sahip çıksın her yönüyle..herseyden bi haber olsun..herseye hakim olabilsin demek istiyosun dimi

tweety benimde 6 ayda gördüklerimde sana söyleyebileceğim tek şey var kesinlikle için merhamet duygusu çok olan biriyle evlen o zaman herşey daha güzel oluyor inan bana
evt kesinlikle..ben mesela merhametli oldugunu bildigim için çok yorgunum uyuycam diyom..yada bana yardım etsene diyom tmm sen bıırak ben hallederim diyo yaşasın kötülük

Ve öğlen saati

akşam eve gittim çorba pilav orman kebabı diye adı ama patatesli havuçlu etli yemek işte salata
bir koştur 8 de çıktım mutfaktan gel görkü bende dişimden yiyemedim bir kaç kaşık anca unutuyotum tak diye dişe sert gelince beynime zonluyor

eşmi geç geldi 🙁( telefon almış kendine o saatten sonra birazcık yedi

bugün anneme geçicem sanırım akşama kadar fikrim deişmezse