Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Benim evlilikle ilgili yorumum ben ilk agustos 2010'da katılmıştım ve o zamanlar kafamda iki çeşit evlilik vardı;birincisi kuzenimin evliligi ikincisi annemin,teyzemin vb gibi evlilikler....kuzenim çalışmıyordu,evde oturuyordu herkes gibi bir ev hanımıydı ama mutsuzdu bir yerlerde dogru gitmeyen birşeyler vardı daha sonrasında konustugumuz zaman aralarında 10 yas gibi bir fark var ben dışarı çıkmak istiyorum o yorgunum diyor artık sıkıldım ama sizin evliliklerinizde çok farklı şeyler buldum Melodinin misafirperverligi,Tesadüfün titizligi evlenmek isterim tabikide doğru insanla...

bilmiorum meladie ama şu ara işlerim yogunlugu bnı fazlasıyla geriyor hiç bir sey yapmak ıstemıyorum evde yemek yapacak halim olmuyor inan erken cıkmama ragmen hafta sonları 2 gün yataktan cıkamıom beynım yorgun cunku işim geregı beynım yoruluyor ve bu yorgunluk beden yorgunlugu gıbı olmadıgı ıcın gecmıyor şöyle iyi bir tatıle ıhtıyacm var bu yaz cıkıcam nasıpse istiyorum.birde bnm eşim gercekten ev işlerini 4/4 lük olmasını istiyor bazen bnde insaınm dolabım dagılmış olsun hemen düzeltme geregi duyuyozz dıyorum bırak dagınık kalsın yokk
ama dedn gıbı mutlu olmak gerekk

aman bırak aramasınlar sormasınlar..bi insanın sana zikren fikren yararı olmucaksa ister baban olsun uzak durucaksn..ha aramıs ha aramamıs farketmiyo yoklugu..boşver cnm eşinle iyi ol gerisi kapının dışında kalıyo..

bizimde eşimle aramzda 8 yaş vr ama yaş sorun olmuyor yanı eşim delidirrr bnm gıbı sıkılırız hadı dısarı cıkalım saatın gecenn 1 nde yagmurda gezerzz falan evde mesela hıc sıkıldıgımız bılmem ama ben daha cok aılesinden ve şuara işl yogunlugumdan bunaldım ve bu yuzden gercekten evlılıgımle ılgılenemıyorum tvettyy gonlunce olsun bıtanemm ınsallh resmnzı gordumm yakısıosunuz

aynen çiklet zaten bi halta faydaları olmadı bundan sonrada olmasın ama eşime dedim başlarına bir şer gelse ALLAH rızası ıcın gıder mezarlarında bir dua okurum okdar çok kinciyimdir kolay gecmez artık umursamıom zati🙂üzülmüomda

tweetycim, evlilik kolay bişey değil canım
herkes hep evlililiğin ilk ayları en kolayı cicim ayları diyordu
ben evlendiğimde cicim ayları buysa ileride nolcak diye ağlıyordum
cünkü ilk zamanlar gerçekten çok çok zordu

zamanla insan alışıyor birbirine, illaki tartışmalar küsmeler oluyor ama ilk zamanlardaki gibi değil
ben artık evlenenlere diyorum, çok büyük hayaller kurma karşındakinin sadece bir erkek olduğunu unutma
2 gün önce gözlerinden isteklerini okuyan adam ertesi gün sana en büyük hakareti edebilir veya hiç tahmin edemediğin bir bencillikle karşılaşabilirsin
asla affetmem dediğin şeyleri affetmeyi öğreneceksin ve asla yapmam dediğin şeyleri yapmaya başlayacaksın
bunları kabullenip evlenince insan sanırım daha mutlu oluyor

saol kelebegimmm ;ama sen yine sosyal bir insansın yine arkadaslarınla vakit geçirebiliyorsun bende artık ciddi anlamda yoruluyorum eve gidiyorum kolumu bile kaldıracak gücüm kalmıyor;insanın yanında sevgilisinin olması çok güzel bir duyguymuş,iş çıkışı yemek yemek,kahve içmek bunları hiç yaşamamıştım