sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.341 çıksalarda fark etmez arada 30 küçük yazmışlar pöhaaaaa göremedim
M mormenekşem Forum Okuru 6 Nisan 2012 #23.342 sahile uzan' Alıntı: 1 mayıs tatilmi eğer tatilse gerçiz biz tatil değiliz ama çalışanlr için cumadan bir çıksalar Genişletmek için tıkla ... 1 mayıs bize tatil ama salı gününe geliyo ki yaa olsun canım siz eşinle kutlayın başbaşa ilk doığum günü bu ondan sonraki hafta da olabilir yani ben şimdi yazdım eşime msn den olur dedi siz ayarlayın benden yana okey kızlar ayarlayalım bi hafta sonu ciddi ciddi hem havalarda ısındı
sahile uzan' Alıntı: 1 mayıs tatilmi eğer tatilse gerçiz biz tatil değiliz ama çalışanlr için cumadan bir çıksalar Genişletmek için tıkla ... 1 mayıs bize tatil ama salı gününe geliyo ki yaa olsun canım siz eşinle kutlayın başbaşa ilk doığum günü bu ondan sonraki hafta da olabilir yani ben şimdi yazdım eşime msn den olur dedi siz ayarlayın benden yana okey kızlar ayarlayalım bi hafta sonu ciddi ciddi hem havalarda ısındı
Melodie Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.343 queen bana uzak ama niers yakın o da zaten ortadan kayboldu
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.345 Melodi elti adayından haber varmı hani gidişat ne olacak isteme felan olacakmı
Melodie Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.347 sahile uzan' Alıntı: Melodi elti adayından haber varmı hani gidişat ne olacak isteme felan olacakmı Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum canım, bu hafta gitmedik kızçeye eşimde aramamış
sahile uzan' Alıntı: Melodi elti adayından haber varmı hani gidişat ne olacak isteme felan olacakmı Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum canım, bu hafta gitmedik kızçeye eşimde aramamış
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.348 sahile uzan' Alıntı: Olsun ne olcek ya menekşe tes valla sen bizim oraları bulamazsın taksiye binince ararsın tarif ederim ee ist kalkıpv geliyorlar şimdi ayıp olmasın onlara gelirsin ev sahipliği yaaprız Genişletmek için tıkla ... sen ne zaman bana laf sokmaktan vazgeçeceksin
sahile uzan' Alıntı: Olsun ne olcek ya menekşe tes valla sen bizim oraları bulamazsın taksiye binince ararsın tarif ederim ee ist kalkıpv geliyorlar şimdi ayıp olmasın onlara gelirsin ev sahipliği yaaprız Genişletmek için tıkla ... sen ne zaman bana laf sokmaktan vazgeçeceksin
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.349 tesaduf' Alıntı: sen ne zaman bana laf sokmaktan vazgeçeceksin Genişletmek için tıkla ... AŞK OLSUN LAF SOKMAK MI BUUU BU SOKULMAMIŞ HALİ :ruya:
tesaduf' Alıntı: sen ne zaman bana laf sokmaktan vazgeçeceksin Genişletmek için tıkla ... AŞK OLSUN LAF SOKMAK MI BUUU BU SOKULMAMIŞ HALİ :ruya:
nickimi kim yedi Hamiş Melek 6 Nisan 2012 #23.350 sahile uzan' Alıntı: AŞK OLSUN LAF SOKMAK MI BUUU BU SOKULMAMIŞ HALİ :ruya: Genişletmek için tıkla ... ayyy kuzuu sokulmuş hali nasıl olacak
sahile uzan' Alıntı: AŞK OLSUN LAF SOKMAK MI BUUU BU SOKULMAMIŞ HALİ :ruya: Genişletmek için tıkla ... ayyy kuzuu sokulmuş hali nasıl olacak