Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hayırlı cumalar herkese🙂))
evimden size yazmak güzel bir duyguymuş kızlar, keşke sizde şimdi burda olabilseniz:D:D

dün akşam etleri marine ettim kalan çamaşırlarımı ütülerim
ve eşimin aşırı ısrarları sonucu o yorgunluğun üstüne çıkıp yürüyüş yaptık
adamcağızın meğersem derdi varmış, garibim yediklerini hazmedememiş:D:D
sabah da kalktım eşimle beraber çıktım evden kan verdim evime geldim

bugünkü hedeflerim; arka odayı ve yatak odasını bal dök yala yapmak (dolap içlerini de toplamak) zeytinyağlıları yapmak

hayırlı cumalar herkese🙂))
evimden size yazmak güzel bir duyguymuş kızlar, keşke sizde şimdi burda olabilseniz:D:D

dün akşam etleri marine ettim kalan çamaşırlarımı ütülerim
ve eşimin aşırı ısrarları sonucu o yorgunluğun üstüne çıkıp yürüyüş yaptık
adamcağızın meğersem derdi varmış, garibim yediklerini hazmedememiş:D:D
sabah da kalktım eşimle beraber çıktım evden kan verdim evime geldim

bugünkü hedeflerim; arka odayı ve yatak odasını bal dök yala yapmak (dolap içlerini de toplamak) zeytinyağlıları yapmak

ne güzel melodicim hiç sıkışmadan işlerini halledebiliceksin
bende yarın akşam kayınvalidemler ve onların bi tandığı olan bi teyzemiz var yanlız yaşıyo eşi vefat etmiş çocuğu da yok zaten
onları yemeğe alayım diyorum hem o teyze bize okuycak çünkü ben bazen garip garip rüyalar görüyorum ve çok korkuyorum
lahana sarmalarımı da yarın pişiricem artık

tavuklu çorba
patlıcan musakka
pirinç pilavı belki garnitürlü yapabilirim
yeşil salata
havuç tarator yaparım yeter
başka bişey yapmam herhalde

ne güzel melodicim hiç sıkışmadan işlerini halledebiliceksin
bende yarın akşam kayınvalidemler ve onların bi tandığı olan bi teyzemiz var yanlız yaşıyo eşi vefat etmiş çocuğu da yok zaten
onları yemeğe alayım diyorum hem o teyze bize okuycak çünkü ben bazen garip garip rüyalar görüyorum ve çok korkuyorum
lahana sarmalarımı da yarın pişiricem artık

tavuklu çorba
patlıcan musakka
pirinç pilavı belki garnitürlü yapabilirim
yeşil salata
havuç tarator yaparım yeter
başka bişey yapmam herhalde

canım, benim bugün çalışıyorum sanıyordum ve gerçekten çok strese girmiştim ama böyle çok iyi oldu
rüyalarını herzaman hayra yor menekşem eminim dualar da iyi gelecektir. bende dün gece rüyamda ikiz bebek gördüm biri pembe tulum giymiş diğeri açık mavi onlar pusette oturuyordu biz eşimle onların yanında işbaşındaydık 😕
Hayırlar olsun Inşallah

tatlı yapmayacak mısın canım misafirlere?

Yarın ark çeyiz sermesi var o bana geldi benimde gitmem lazım
fuar var orayada uğramam lazım
pazar yine bir düğün var yine fuara uğramam lazım
yani değişik bir koşturmaca olcak

canım, benim bugün çalışıyorum sanıyordum ve gerçekten çok strese girmiştim ama böyle çok iyi oldu
rüyalarını herzaman hayra yor menekşem eminim dualar da iyi gelecektir. bende dün gece rüyamda ikiz bebek gördüm biri pembe tulum giymiş diğeri açık mavi onlar pusette oturuyordu biz eşimle onların yanında işbaşındaydık 😕
Hayırlar olsun Inşallah

tatlı yapmayacak mısın canım misafirlere?

tövbe tövbe hayır olsun canım seninde rüyan enteresanmış
yapıcam canım yaa gene kadayıflıdan yapıcam yoğun istek üzerine :D:D
bu tatlı benimle özdeşleşti artık valla :D:D
bide bunların yanına sigara böreği de yapabilirim

bende dün sabah çok korktum
eşim benden önce çıkıyo evden kahvaltı da hazırlamıyorum bu ara
neyse eşim hazırlandı çıktı ben gene uyumaya devam ediyorum
rüyamda eşim bana yanaşıyo öpüyo kokluyo falan bende bi taraftan ona karşılık veriyorum ama
bi taraftan da diyorum ki allah allah işe gitmemişiydi daha biraz önce çıktı evden falan diye
sonra kulağıma eşimin seni geliyo aşkım o ben değilim yanındaki ben değilim diye sonra üstümden itiyorum onu dua okuyorum falan kayboluyo o sonra meğer şeytanmış o bana yanaşan uyandım sonra ama o kadar çok korktum ki anlatamam yaa
gusül abdestsiz falan yatıyo olsak neyse diycem de çok dikkat ediyoruz öyle şeye asla sabah bırakmıyoruz ama neden oluyo anlamıyorum 😕

benimde yarın oturmaya misafirim var çok birşey yapmayacağım zeytin ezmeli mayalı rulo kadayıflı muhalebi birde patates salatası yapacağım

Geri