sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.273 çiklet senin kız olursa adını ber-ra koy ismini uyumlu anlamı güzel
M mormenekşem Forum Okuru 6 Nisan 2012 #23.275 günaydın kızlar nabersiniz dün akşam kocişle bi lahana sarması yapmışız görmeniz lazım nasılda sarıyo bi görseniz çok marifetli maşallah hiç beklemiyodum ama ne yalan söyleyeyim
günaydın kızlar nabersiniz dün akşam kocişle bi lahana sarması yapmışız görmeniz lazım nasılda sarıyo bi görseniz çok marifetli maşallah hiç beklemiyodum ama ne yalan söyleyeyim
nickimi kim yedi Hamiş Melek 6 Nisan 2012 #23.276 sahilcannn evler yıkılırsa bi ödeme yapılacak mı peki o nasıl olacak kuzu
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.277 nickimi kim yedi' Alıntı: sahilcannn evler yıkılırsa bi ödeme yapılacak mı peki o nasıl olacak kuzu Genişletmek için tıkla ... evet yenidairelr verilecek
nickimi kim yedi' Alıntı: sahilcannn evler yıkılırsa bi ödeme yapılacak mı peki o nasıl olacak kuzu Genişletmek için tıkla ... evet yenidairelr verilecek
C cikletimnerde Forum Okuru 6 Nisan 2012 #23.278 hayırlı bereketli cumalar kızlarrr...nasılsınızzz bugunn..haftanın son günü..
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.279 bende iber dolmalarımı doldurdum yapraklarımı sardım içini çok yapmışım epey bir sarmam oldu birgün üşenmezsem 1 tencere zeytinyağlı sarmayı düşünüyorum
bende iber dolmalarımı doldurdum yapraklarımı sardım içini çok yapmışım epey bir sarmam oldu birgün üşenmezsem 1 tencere zeytinyağlı sarmayı düşünüyorum
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.280 cikletimnerde' Alıntı: hayırlı bereketli cumalar kızlarrr...nasılsınızzz bugunn..haftanın son günü.. Genişletmek için tıkla ... haftanın sondan bir önceki günü demek istedin dimi cikletcim🙂
cikletimnerde' Alıntı: hayırlı bereketli cumalar kızlarrr...nasılsınızzz bugunn..haftanın son günü.. Genişletmek için tıkla ... haftanın sondan bir önceki günü demek istedin dimi cikletcim🙂