Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

söylediğin iyi oldu esencim benimde dolapta geçen haftadan kalma beyaz lahanam var kurban kemikleriile yemek yaparım demiştim sıra gelmedi sarayım bari eve gidince

oyy maşallah. için kımıl kımıl oldu dimi. :hede:

Allah hiçbirimizin acısını birimize göstermesinn..hep huzurlu olalım kocişlerle kızlar..:date:

işte yengemin çok hassas çok titiz davranması lazım..
bazen onada kızıyorum içiyor yanında çocugun sigara..
hamileykende içti..
hep bişi olmaz gözüyle bakıyo..hassas davransa bu kadar düşünmicem..söyleyimde ilaçları düzelsede içir diyim ona sağol canım

aynı ablam yanlış yapıyor ben işte boyle annelerı anlamıyorum ya nasıl vıcdan var ablamlada gecen geldgınde yıne kavga ettık sozdeyannda ıcmıyorlar ama cocuk o kokuya maruz kalıyor ustelık cocgu cok hor kullnıyor hava soguk pıknıge gıdos bn olsam hayta goturmem ya bana senmı annesısın dedı ıcm sızladı o bnm yegnm ya ona bırsey oldgunda bnm ıcım sızlıyor sana hakverıyorum bu konuda

kurban kemiklerini haşlayın kızlar
yaprak sarmasını onun suyuyla haşlayın ben bayılıyorum harika oluyo

bizim orda perşembe günleri pazar oluyor minnoş
bilmiyorum sana uzak mı ama uygun oluyor veya anayol üzerindeki büyük marketten alıcaksınız
perşembe günleri pazarla rekabet ediyorlar herşeyi uyguna satıyorlar

Banada yakınmış şekerim öyle öğrendim eşimin kuzenlerinden ama daha gitmek nasip olmadı.
Kaçda kapanıyor bilmiyorumda benim eve gitmem 19:00 ı geçiyor.

aynı ablam yanlış yapıyor ben işte boyle annelerı anlamıyorum ya nasıl vıcdan var ablamlada gecen geldgınde yıne kavga ettık sozdeyannda ıcmıyorlar ama cocuk o kokuya maruz kalıyor ustelık cocgu cok hor kullnıyor hava soguk pıknıge gıdos bn olsam hayta goturmem ya bana senmı annesısın dedı ıcm sızladı o bnm yegnm ya ona bırsey oldgunda bnm ıcım sızlıyor sana hakverıyorum bu konuda
aynen öyle fıstıgım..içim sızlıyo benimde..büyük konusmuyorum ben bile gebe kalmadan 3 ay evvel bırakmayı düşünüyorum..ama çocuklar bu dumanı çekiyolar resmen..

Biz meyveyi çok tüketiyoruz, çerez falanda çayın yanında iyi gidiyor.
Bu gidişle baya kilo alıcam 🙁(
Eşim almıyor ben alıyorum 🙁(

Bizim tek alışkanlığımız var oda yemekden sonra kahve canım.
Yanına tatlı bir şeyler de oluyor tabi o kadar.
Ama meyve tüketmeye fırsatımız hiç olmadı.
Bende almışım bakdım çürümeye başlıcak gibi hemen el koydum olaya.
Daha düzenimiz tam oturmadı.Genelde yemek değilde başka şeyler derdindeyiz:Laie_23:

işte yengemin çok hassas çok titiz davranması lazım..
bazen onada kızıyorum içiyor yanında çocugun sigara..
hamileykende içti..
hep bişi olmaz gözüyle bakıyo..hassas davransa bu kadar düşünmicem..söyleyimde ilaçları düzelsede içir diyim ona sağol canım

Kıyamam ben ya.Kimisinin mantığı malesef ki o yönde canım.
Olacağı varsa zaten olur gözüyle bakıyorlar.Çocuk bu elbette hasta olur ama dikkati elden bırakmaya ne gerek var.
Ben hep tedavimi yarıda bırakıyordum canım süreklide tekrarlıyordu.
En sonunda doktorum ilacının tamamını içiyor musun dedi.
Bende kendimi iyi hissedince bırakıyorum dedim.
Ondan tekrarlıyor sonuna kadar içmelisin dedi.
Özellikle,üşütme,enfeksiyon,iltihaplanma gibi hastalıklarda.

aynen öyle fıstıgım..içim sızlıyo benimde..büyük konusmuyorum ben bile gebe kalmadan 3 ay evvel bırakmayı düşünüyorum..ama çocuklar bu dumanı çekiyolar resmen..

şimdiden azalt kuzum gusellıgne yazık tamm bnde sevıom zıkkımı ama nadır ıcıom binde bir bir ara baslar gıbı oldum hemen bıraktım sende azalt smdı hamıle kalmadan once bırakırsın tamamen

Geri