K Kayıtsız Üye Forum Okuru 23 Mayıs 2013 #31 Bu dualar için çok teşekkürler yarın sınavvm var ve inşallah allah 100 almamı nasip eder hepinixe başarılar inşallah istediniz notu alabilirsiniz
Bu dualar için çok teşekkürler yarın sınavvm var ve inşallah allah 100 almamı nasip eder hepinixe başarılar inşallah istediniz notu alabilirsiniz
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 28 Mayıs 2013 #32 din kardeşlerin yarın sınavım var nolur bana dua edin ekssikk olmayınn
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 7 Haziran 2013 #33 pazar günü bursluluk sınavı var benim için dua edermisiniz?(edenlerden Allah razı olsun inşallah)amin
pazar günü bursluluk sınavı var benim için dua edermisiniz?(edenlerden Allah razı olsun inşallah)amin
I ilhan Forum Okuru 13 Kasım 2013 #40 Kayıtsız Üye' Alıntı: Allah hepinizden razı olsun. İnşALLAH ALLAH hepimiz gireceğimiz tüm imtehanlarda istediğimiz puanları almayı nasib etsin.. Genişletmek için tıkla ...
Kayıtsız Üye' Alıntı: Allah hepinizden razı olsun. İnşALLAH ALLAH hepimiz gireceğimiz tüm imtehanlarda istediğimiz puanları almayı nasib etsin.. Genişletmek için tıkla ...