T
TİTAN
Forum Okuru
Şık Bir Sunum Piyano Pasta Tarifi Buyrun
pasta tarifleri
piyano pasta tarifi
Kabul günlerinizde ya da canınız tatlı çektiğinde kolaylıkla yapıp yiyebileceğiniz ve misafirlerinize ikram edebileceğiniz şık bir pasta tarifi ile karşınızdayız melekler 🙂 Çikolatalı pasta sevenlerin hoşuna gidecek piyano pasta tarifi ile hem misafirlerinizden övgü alacaksınız hem de tadına doyamayacaksınız 🙂
Malzemeler:
Kek İçin:
2 yumurta
Yarım su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı kakao
1.5 su bardağı süt (ekstra)
Muhallebi İçin:
1.5 çay bardağı un
1.5 çay bardağı toz şeker
3 su bardağı süt
1 paket krema
Üzeri İçin:
Kakao
Toz Antep fıstığı
Çikolata drajeleri
Hazırlanışı:
Lezzetli pasta tarifleri arasında en çok ilgi görenlerden biri. Geniş bir kapta yumurtaları ve toz şekeri çırpın. Zeytinyağı ve sütü ekleyin. Un, kabartma tozu, kakao ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin. Karışımı geniş dikdörtgen bir kaba aktarıp 180 dereceye ayarlanmış fırında 30 dakika pişirin. Fırından alınca 1.5 su bardağı soğuk sütü üzerine dökün. Muhallebi için, un, süt ve toz şekeri sürekli karıştırarak pişirin. Soğuyunca kremayı ekleyip mikserle çırpın. Kekin üzerini muhallebiyle kaplayın. En üste bolca kakao serpin ve buzdolabında bekletin. Üzerini çikolata drajeleri ve toz Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.
piyano pasta tarifi
Kabul günlerinizde ya da canınız tatlı çektiğinde kolaylıkla yapıp yiyebileceğiniz ve misafirlerinize ikram edebileceğiniz şık bir pasta tarifi ile karşınızdayız melekler 🙂 Çikolatalı pasta sevenlerin hoşuna gidecek piyano pasta tarifi ile hem misafirlerinizden övgü alacaksınız hem de tadına doyamayacaksınız 🙂

Malzemeler:
Kek İçin:
2 yumurta
Yarım su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı kakao
1.5 su bardağı süt (ekstra)
Muhallebi İçin:
1.5 çay bardağı un
1.5 çay bardağı toz şeker
3 su bardağı süt
1 paket krema
Üzeri İçin:
Kakao
Toz Antep fıstığı
Çikolata drajeleri
Hazırlanışı:
Lezzetli pasta tarifleri arasında en çok ilgi görenlerden biri. Geniş bir kapta yumurtaları ve toz şekeri çırpın. Zeytinyağı ve sütü ekleyin. Un, kabartma tozu, kakao ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin. Karışımı geniş dikdörtgen bir kaba aktarıp 180 dereceye ayarlanmış fırında 30 dakika pişirin. Fırından alınca 1.5 su bardağı soğuk sütü üzerine dökün. Muhallebi için, un, süt ve toz şekeri sürekli karıştırarak pişirin. Soğuyunca kremayı ekleyip mikserle çırpın. Kekin üzerini muhallebiyle kaplayın. En üste bolca kakao serpin ve buzdolabında bekletin. Üzerini çikolata drajeleri ve toz Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.