smiley Daimi Üye Üye 4 Haziran 2013 #11 Asena_Sule' Alıntı: smicimm bak bu tarif çok kolay tam senlik aynı keki yapmaktan sıkılmışsındır 🙂 bunuda deneye bilirsin canım Genişletmek için tıkla ... he valla, yaparim artik bu yazdiklarini canim ellerine saglik Allah senden razi olsun
Asena_Sule' Alıntı: smicimm bak bu tarif çok kolay tam senlik aynı keki yapmaktan sıkılmışsındır 🙂 bunuda deneye bilirsin canım Genişletmek için tıkla ... he valla, yaparim artik bu yazdiklarini canim ellerine saglik Allah senden razi olsun
A aysen* Aktif Üye Üye 4 Haziran 2013 #13 Asena_Sule' Alıntı: smicimm bak bu tarif çok kolay tam senlik aynı keki yapmaktan sıkılmışsındır 🙂 bunuda deneye bilirsin canım Genişletmek için tıkla ... dokturmussun asena valla ellerine saglik
Asena_Sule' Alıntı: smicimm bak bu tarif çok kolay tam senlik aynı keki yapmaktan sıkılmışsındır 🙂 bunuda deneye bilirsin canım Genişletmek için tıkla ... dokturmussun asena valla ellerine saglik
E *ESMERİM* Forum Okuru 5 Haziran 2013 #15 Asena_Sule' Alıntı: canım miksere pek de bi gerek yok bende var ama yarinden alamya üşemdiğim için dolabın üstünde çırbıcıyla yapıyorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... ozaman kesin kostebek pastayı ve un kurabiyesini yapıcam cok severim boyle seyleri 🙂
Asena_Sule' Alıntı: canım miksere pek de bi gerek yok bende var ama yarinden alamya üşemdiğim için dolabın üstünde çırbıcıyla yapıyorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... ozaman kesin kostebek pastayı ve un kurabiyesini yapıcam cok severim boyle seyleri 🙂
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 5 Haziran 2013 #16 esmerim53' Alıntı: ozaman kesin kostebek pastayı ve un kurabiyesini yapıcam cok severim boyle seyleri 🙂 Genişletmek için tıkla ... hamişsin bide canım canın çekmesin yap ye yarasın bebeişinede sanada 🙂
esmerim53' Alıntı: ozaman kesin kostebek pastayı ve un kurabiyesini yapıcam cok severim boyle seyleri 🙂 Genişletmek için tıkla ... hamişsin bide canım canın çekmesin yap ye yarasın bebeişinede sanada 🙂
E *ESMERİM* Forum Okuru 5 Haziran 2013 #17 Asena_Sule' Alıntı: hamişsin bide canım canın çekmesin yap ye yarasın bebeişinede sanada 🙂 Genişletmek için tıkla ... sagol canım bugun yapıcam sonucunu soylerim size 😀
Asena_Sule' Alıntı: hamişsin bide canım canın çekmesin yap ye yarasın bebeişinede sanada 🙂 Genişletmek için tıkla ... sagol canım bugun yapıcam sonucunu soylerim size 😀
K karakuzu Daimi Üye Üye 16 Haziran 2013 #18 Ay bu cok guzelmis yaa. Yarin esim evde tatil gunumuz bi pasta yapiyim diyorum ama bakiim neye karar vericem :hıms:
Ay bu cok guzelmis yaa. Yarin esim evde tatil gunumuz bi pasta yapiyim diyorum ama bakiim neye karar vericem :hıms: