seyda seyda Yeni Üye Üye 16 Aralık 2010 #232 yorum yapmadan geçemicem ellerine sağlık hepsi birbiriden güzel ...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 19 Aralık 2010 #235 sudembeyaz' Alıntı: elifimm pasta getirdimm Genişletmek için tıkla ... ooo millet ziyafet var burda gelin gelin pasta yiyelim .. Sudemim canım arkadaşım çok tşk ederim 🙂
sudembeyaz' Alıntı: elifimm pasta getirdimm Genişletmek için tıkla ... ooo millet ziyafet var burda gelin gelin pasta yiyelim .. Sudemim canım arkadaşım çok tşk ederim 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 19 Aralık 2010 #236 juju' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ama ! bir şartım var 🙂 Sende olcaksan ıslanırım..
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 19 Aralık 2010 #237 seyda seyda' Alıntı: yorum yapmadan geçemicem ellerine sağlık hepsi birbiriden güzel ... Genişletmek için tıkla ... Canım benim tşk ederim 🙂 renk kattın köşeme 🙂 hep beklerim..
seyda seyda' Alıntı: yorum yapmadan geçemicem ellerine sağlık hepsi birbiriden güzel ... Genişletmek için tıkla ... Canım benim tşk ederim 🙂 renk kattın köşeme 🙂 hep beklerim..