A asena66 Yeni Üye Üye 29 Ağustos 2007 #11 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz AAAŞKIMMMM Diye kayıtlı aramak için bastımmı hemen çıksın diye.
Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz AAAŞKIMMMM Diye kayıtlı aramak için bastımmı hemen çıksın diye.
Mirmiga Yeni Üye Üye 29 Ağustos 2007 #12 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz bende aaaskım diye kayır yapıyorum ilk basınca çıksın diye 🙂)
Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz bende aaaskım diye kayır yapıyorum ilk basınca çıksın diye 🙂)
suskun_gız Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #13 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz Miray dıye kayıtlı:$ Yarim kımse anlamıyo😀
Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz Miray dıye kayıtlı:$ Yarim kımse anlamıyo😀
M Misafir Forum Okuru 21 Şubat 2008 #14 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz aşkım a.balım a.nefesım hepsinin başında da a harfi var ilk sırada olsun dıye.
Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz aşkım a.balım a.nefesım hepsinin başında da a harfi var ilk sırada olsun dıye.
melegimeren Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #15 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz adıyla kaydediyorum
sule Yeni Üye Üye 27 Mart 2008 #16 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz herif ...azrail...
bursem Yeni Üye Üye 28 Mart 2008 #17 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz aşkımm diye kayıtlı cünkü ben ona aşığımmmmmmm
Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz aşkımm diye kayıtlı cünkü ben ona aşığımmmmmmm
Vijdan Yeni Üye Üye 28 Mart 2008 #18 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz İsmi kayıtlı..
oya Yeni Üye Üye 28 Mart 2008 #19 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz kocam yolda başıma bişey gelirse kimi arayacaklarını bilsinler diye
Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz kocam yolda başıma bişey gelirse kimi arayacaklarını bilsinler diye
gökçe Yeni Üye Üye 28 Mart 2008 #20 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz Adıyla kayıtlı ne olur ne olmaz başıma bir iş gelirse adam aranırsa oracıkta ölüverir.. Abim var ablam var onları arasınlar demi ama...
Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz Adıyla kayıtlı ne olur ne olmaz başıma bir iş gelirse adam aranırsa oracıkta ölüverir.. Abim var ablam var onları arasınlar demi ama...