/SeVGiLi GüNLüK...\

Cevap: /SeVGiLi GüNLüK...\

sevgili günlük bugün temizlik yaparken çok kötü bi sakarlık yaptım :cry: evi süpürürken geri geri geldim veeeeee yaklaşık 50 cmlik bi heykeli devirdim :hhh: annem azcık fırçaladı beni o kadar 😀 gitti 1000 dolarlık heykel :haha: aslında belkide kurtarabilirdim çok yavaşça gözümün önende devrildi demekki kırılacağı varmış ben napayım :puha:

he bide bugün değişik bişey yaptım askerde olan bi arkadaşıma mektup gönderdim ve mektubun bi ucunuda çok azıcık yaktım :laugh: maksat makara olsun diye :dil:

sevgili günlük bugün ben hastalandım ve cok kötüydüm hastalanmak gercekten cok kötü bir durum okulda sadece uyudum hiç birsey yapmadım ewe geldim yine uyudum ve hala hastayım yaa:uhu:

Çok yoruldumm..
sevgili gnlük mayısta verilecek konserde rap yapıcaım kesin.. hatta beatleri bile bldm ama cesaretimi bulamadım halaa... beat olnca parçaya giremiorum....... ooffff........

Sevgili günlükcüm dün hasta oldum :18: dün fazla bişeyim yoktu ama bugün sanki canım çekiliyo.... ama yinede sizleri ziyaret etmeden geçemiyommm. kıymetimi bilin heeeee....

Offf... 3 haftadır grşemiorz nerdeyse.. anneme öle diorum ne 3 haftası en fazla 2 hafta dio.. ama bana öle gelmio.. puuff..
dersler yoğun olmasda strese giriorum.. takdir almam şart bnm için..
Allah'ım yardım et...!

sevgili günlük...kafam çok karışık bi mutlu bir mutsuzum..ağlasam rahatlayamıyom sadece o an için rahatlıyorum..çok özlediim onu tam az günler kalmışken bir anda benim değerimi anlayan ve herşeyimi paylaşabileceğim bi insan çıktıı offf...tamda söz vermişken tamda ona emek vermişken..seninim demişkenn herşeyiyle yapılır mı yaaaa:cry::cry:

cocukca_bayram10083.jpg

Geri