$ul€ Yeni Üye Üye 12 Ocak 2010 #51 benim aşkım hem uzakta hem hasta akılım onda yarın ameliyat olacak... kurban olurum ona kavuşuruz inşallah hayatım
benim aşkım hem uzakta hem hasta akılım onda yarın ameliyat olacak... kurban olurum ona kavuşuruz inşallah hayatım
*şiker* Yeni Üye Üye 18 Ocak 2010 #54 bende çook özlediim bitanemii yaa..ne zormuş şu uzaklık..hiç bişeye benzemiyorr
ebraryksl Yeni Üye Üye 22 Ocak 2010 #55 Allahım bize yardım et.Artık eşimin yanımda olmasına izin ver. (Aminn...) Her gün bi yerlerden hbr beklemekten sıkıldım..
Allahım bize yardım et.Artık eşimin yanımda olmasına izin ver. (Aminn...) Her gün bi yerlerden hbr beklemekten sıkıldım..
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #58 aşkımmmm nolur gel artık..... pelinnnnnnnnn nerdesin gel sen de kız nerelerdesin???
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #59 aşkım nerdeyse 2ay olacak... beni sensiz bırakma daha fazla... seni çook özledim çookkkk
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2010 #60 Ahh ahh bende aşkımdan uzaklardayım daha dogrusu o benden cok uzaklarda 🙁 daha 10 ay var....