juju Yeni Üye Üye 27 Ocak 2011 #51 nayır nolamaz koyamam canım dalga gecerler yaaa altaki canım sen kızına yasemin ogluna ümit koyarmısın de bakem haa koyarmısın
nayır nolamaz koyamam canım dalga gecerler yaaa altaki canım sen kızına yasemin ogluna ümit koyarmısın de bakem haa koyarmısın
RefRa Daimi Üye Üye 27 Ocak 2011 #52 Ooo koymam mı ya ne diyosun bayıldım bu isimlere süpermiş benim nie daha önce aklıma gelmedi ki Tabi koymam yine de büyük konuşmiyim mazallah koymak durumunda falan kalırım xD Allttaki meliş sen söyle bakalım oğluna bahri, kızına bahriye ismini koyar mısın 🙂
Ooo koymam mı ya ne diyosun bayıldım bu isimlere süpermiş benim nie daha önce aklıma gelmedi ki Tabi koymam yine de büyük konuşmiyim mazallah koymak durumunda falan kalırım xD Allttaki meliş sen söyle bakalım oğluna bahri, kızına bahriye ismini koyar mısın 🙂
aysegül87 Hamiş Melek 27 Ocak 2011 #53 seni kiricama kafama kirarim ama olmaz🙂 altaki kiza irem ogluna yusuf ali ismini koyarmiydin
hüzün meleği 26 Daimi Üye Üye 27 Ocak 2011 #54 bir daha doğurursam koyabilirim alttaki sen kızına eda oğluna eray ismini koyarmıydın
RefRa Daimi Üye Üye 27 Ocak 2011 #55 aaa cıkk koymam 🙂 Meleğim sen kızına damla yada yağmur oğluna bulut ismini koyarmıydın
seyma_rky Yeni Üye Üye 30 Ocak 2011 #56 Koymam herkeste var bu isimler ya 😀 Alttaki meleğim sen kızına rümaysa oğluna da ayberk isimlerini koyar mısın ?
Koymam herkeste var bu isimler ya 😀 Alttaki meleğim sen kızına rümaysa oğluna da ayberk isimlerini koyar mısın ?
zuzumm_ Daimi Üye Üye 30 Ocak 2011 #57 rümeysa olabilir alttaki meliş kızına hayriye oğluna hayri ismini koyar mısın
N nessli Yeni Üye Üye 30 Ocak 2011 #58 zuzummmmm çok fena asla koymazdm.sen sonraki melek kızına güllü oğluna şahbaz ismini koyarmıydn 🙂
elif_ecrin Hamiş Melek 30 Ocak 2011 #59 yok almayayım koymazdım 🙂 sen alttaki melek söyle bakiyimmm oğluna emrecan kızına elif ecrin koyarmıydın ....
yok almayayım koymazdım 🙂 sen alttaki melek söyle bakiyimmm oğluna emrecan kızına elif ecrin koyarmıydın ....
sea34 Yeni Üye Üye 30 Ocak 2011 #60 emrecan we elif koymazdım ama emin ol ecrin şuan fawori ismim.önümüzdeki 1 sene içinde bir kızım olursa adı kesin ecrin 😀 allttaki melek kızın olsa adını melek koyarmıydın 😀
emrecan we elif koymazdım ama emin ol ecrin şuan fawori ismim.önümüzdeki 1 sene içinde bir kızım olursa adı kesin ecrin 😀 allttaki melek kızın olsa adını melek koyarmıydın 😀