Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 20 Mart 2022 #941 Burda sürekli kar yağıp duruyor her yer bembeyaz ve soğuk
M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Mart 2022 #942 Selam bir günde 3 eve gezmeye gittim rekor bende bur kardeşim gille annemde bizimleydi bize gidek deyince hop oraya geçtik akşam yemeginden sonra eltim gile geçtim ama annemle onlar yakınlar bir araya 😛
Selam bir günde 3 eve gezmeye gittim rekor bende bur kardeşim gille annemde bizimleydi bize gidek deyince hop oraya geçtik akşam yemeginden sonra eltim gile geçtim ama annemle onlar yakınlar bir araya 😛
M Mügü Paylaşımcı Melek 22 Mart 2022 #946 Çarşı da işim vardı kızıma gittim kahvaltı yaptık çıktık ordan büyük eltime gittik ordan tekrar kızıma geçtik çok gezdim gene
Çarşı da işim vardı kızıma gittim kahvaltı yaptık çıktık ordan büyük eltime gittik ordan tekrar kızıma geçtik çok gezdim gene
M Mügü Paylaşımcı Melek 22 Mart 2022 #948 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Mügüş ben senin kızın olayım Genişletmek için tıkla ... Ol kız hemen nüfusuma geçireyim 😉❤
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Mügüş ben senin kızın olayım Genişletmek için tıkla ... Ol kız hemen nüfusuma geçireyim 😉❤
M Mügü Paylaşımcı Melek 23 Mart 2022 #950 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Hergün gezeriz seninle Genişletmek için tıkla ... Evet gezeriz kekler kısıtlar dolmalar börekler kurabiyeler rus salatası vs yeriz ve kilo alırız
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Hergün gezeriz seninle Genişletmek için tıkla ... Evet gezeriz kekler kısıtlar dolmalar börekler kurabiyeler rus salatası vs yeriz ve kilo alırız