Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 15 Mart 2022 #921 Yaa hiç duymadım bakmadım haberlere geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın çok zor
M Mügü Paylaşımcı Melek 15 Mart 2022 #922 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Yaa hiç duymadım bakmadım haberlere geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın çok zor Genişletmek için tıkla ... Amin amin
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Yaa hiç duymadım bakmadım haberlere geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın çok zor Genişletmek için tıkla ... Amin amin
M Mügü Paylaşımcı Melek 18 Mart 2022 #926 Selam kız nasılsın ❤bu gün gezmelerdeydim komşuda kek ve patates salatası yapmıştı
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 19 Mart 2022 #927 Baş ağrısıyla uğraşıyorum sende hep geziyon mügüş buralarda kar yağıyor
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Mart 2022 #928 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Baş ağrısıyla uğraşıyorum sende hep geziyon mügüş buralarda kar yağıyor Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun ya yok kız çok gezmiyorum ben en az gezen benim burda 🙄
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Baş ağrısıyla uğraşıyorum sende hep geziyon mügüş buralarda kar yağıyor Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun ya yok kız çok gezmiyorum ben en az gezen benim burda 🙄
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Mart 2022 #929 Bu akşam Atirdi kar biraz şimdi sakin hava ama çok çok soğuk
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 19 Mart 2022 #930 Mügü' Alıntı: Geçmiş olsun ya yok kız çok gezmiyorum ben en az gezen benim burda 🙄 Genişletmek için tıkla ... Sağol mügüş gez kız boşver bir daha mı gelcez dünyaya oh sefan olsun
Mügü' Alıntı: Geçmiş olsun ya yok kız çok gezmiyorum ben en az gezen benim burda 🙄 Genişletmek için tıkla ... Sağol mügüş gez kız boşver bir daha mı gelcez dünyaya oh sefan olsun