M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Mart 2022 #931 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sağol mügüş gez kız boşver bir daha mı gelcez dünyaya oh sefan olsun Genişletmek için tıkla ... Evet gezeyim bundan sonra benim komşular çok geziyorlar Birde evde olunca bir araya gidiyorlar bu gün bir komşu çaydanlık'la geldi komşuya diyor demisim ancak filânca kişiyle içilir diye gülmekten öldük
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sağol mügüş gez kız boşver bir daha mı gelcez dünyaya oh sefan olsun Genişletmek için tıkla ... Evet gezeyim bundan sonra benim komşular çok geziyorlar Birde evde olunca bir araya gidiyorlar bu gün bir komşu çaydanlık'la geldi komşuya diyor demisim ancak filânca kişiyle içilir diye gülmekten öldük
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 19 Mart 2022 #934 Annemlerin komşuları çok var hergün beraber kekler börekler caylar yapardık
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Mart 2022 #935 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Komşuluk güzel hele de kafa dengiyse oh ne güzel Genişletmek için tıkla ... Kız ben ve bir komşu onlarda büyüğüz ama hepsi genç çocukları daha ilk okula gidiyorlar
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Komşuluk güzel hele de kafa dengiyse oh ne güzel Genişletmek için tıkla ... Kız ben ve bir komşu onlarda büyüğüz ama hepsi genç çocukları daha ilk okula gidiyorlar
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 19 Mart 2022 #936 Olsun mügüş önemli olan anlaşmak benimde komşular büyüktü gayette iyi anlasiyoruz
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 19 Mart 2022 #938 Geçen gün annemlerdeyken komşu börek yapmış seviyorum diye gece 12.30 da gönderdi gitmeden yesin demis
Geçen gün annemlerdeyken komşu börek yapmış seviyorum diye gece 12.30 da gönderdi gitmeden yesin demis