Likapam Paylaşımcı Melek 23 Aralık 2021 #81 Mügü' Alıntı: Selam kızlar nasılsınız @SadmiN ve @Likapam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam canım iyiyim sen nasılsın
Mügü' Alıntı: Selam kızlar nasılsınız @SadmiN ve @Likapam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam canım iyiyim sen nasılsın
M Mügü Paylaşımcı Melek 23 Aralık 2021 #82 Likapam' Alıntı: Aleyküm selam canım iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim sesiniz çıkmıyor 🙄
Likapam' Alıntı: Aleyküm selam canım iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim sesiniz çıkmıyor 🙄
M Mügü Paylaşımcı Melek 23 Aralık 2021 #83 iş çok gene kalkamıyorum beni kız geldi dün öbür kızdaydık beraber ben eve geldim ev dağınık
Likapam Paylaşımcı Melek 23 Aralık 2021 #84 Mügü' Alıntı: iş çok gene kalkamıyorum beni kız geldi dün öbür kızdaydık beraber ben eve geldim ev dağınık Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin canım sürekli babamlara gidiyorum hastane mezarlık işleri fırsatım olmuyo kız
Mügü' Alıntı: iş çok gene kalkamıyorum beni kız geldi dün öbür kızdaydık beraber ben eve geldim ev dağınık Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin canım sürekli babamlara gidiyorum hastane mezarlık işleri fırsatım olmuyo kız
M Mügü Paylaşımcı Melek 23 Aralık 2021 #85 Likapam' Alıntı: Allah kolaylık versin canım sürekli babamlara gidiyorum hastane mezarlık işleri fırsatım olmuyo kız Genişletmek için tıkla ... Mezarlık derken
Likapam' Alıntı: Allah kolaylık versin canım sürekli babamlara gidiyorum hastane mezarlık işleri fırsatım olmuyo kız Genişletmek için tıkla ... Mezarlık derken
Likapam Paylaşımcı Melek 23 Aralık 2021 #87 Mügü' Alıntı: Mezarlık derken Genişletmek için tıkla ... Kaynanamın mezarını yaptırıyoruz canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 23 Aralık 2021 #88 Likapam' Alıntı: Kaynanamın mezarını yaptırıyoruz canım Genişletmek için tıkla ... Anladım