M Mügü Paylaşımcı Melek 6 Mart 2022 #851 Selam öğlen kısır tatlı salata turşu çay vardı ayrı misafiri de vardı ben kısır ve çay tek yedim
M Mügü Paylaşımcı Melek 6 Mart 2022 #854 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Oh ziyafet var mügüş bende gelseydim Genişletmek için tıkla ... Keşkem gelseydin uçakla alırdık seni 😉
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Oh ziyafet var mügüş bende gelseydim Genişletmek için tıkla ... Keşkem gelseydin uçakla alırdık seni 😉
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 6 Mart 2022 #856 Sağol mügüşüm yemiş kadar oldum size afiyet olsun. Bende çok severim misafir burda pek kimse gelmiyor
Sağol mügüşüm yemiş kadar oldum size afiyet olsun. Bende çok severim misafir burda pek kimse gelmiyor
M Mügü Paylaşımcı Melek 6 Mart 2022 #857 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sağol mügüşüm yemiş kadar oldum size afiyet olsun. Bende çok severim misafir burda pek kimse gelmiyor Genişletmek için tıkla ... Kız bizim burda çok gezerler daha az gezen benim inan
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sağol mügüşüm yemiş kadar oldum size afiyet olsun. Bende çok severim misafir burda pek kimse gelmiyor Genişletmek için tıkla ... Kız bizim burda çok gezerler daha az gezen benim inan
M Mügü Paylaşımcı Melek 6 Mart 2022 #859 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Oh ne güzel ben oralara taşınıyım evlerde büyük Genişletmek için tıkla ... Gel kız
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Oh ne güzel ben oralara taşınıyım evlerde büyük Genişletmek için tıkla ... Gel kız
YesilDomates Hamiş Melek 7 Mart 2022 #860 Mügü' Alıntı: Tünaydın ♥️şık giyindim eltime gidiyorum gezmeye Genişletmek için tıkla ... Sen iyi kadınsın Müğüş ben eltimin kapısını tıklamam ıyyyyyy
Mügü' Alıntı: Tünaydın ♥️şık giyindim eltime gidiyorum gezmeye Genişletmek için tıkla ... Sen iyi kadınsın Müğüş ben eltimin kapısını tıklamam ıyyyyyy