M Mügü Paylaşımcı Melek 27 Şubat 2022 #792 Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah ♥️
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 27 Şubat 2022 #793 Amin inşallah mügüş herkesin kandili mübarek olsun
M Mügü Paylaşımcı Melek 28 Şubat 2022 #794 Selam kız beni dürt de namaz kılayım til susmadı ya bir çamaşır seyeyim dedim serdim artık balkonu yikiyayim dedim ve 5 defa çalmış til 🙄🙄
Selam kız beni dürt de namaz kılayım til susmadı ya bir çamaşır seyeyim dedim serdim artık balkonu yikiyayim dedim ve 5 defa çalmış til 🙄🙄
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 28 Şubat 2022 #795 Kalk mügüş namazını kıl temizlik yap bende dip köşe yapıyorum
M Mügü Paylaşımcı Melek 28 Şubat 2022 #796 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Kalk mügüş namazını kıl temizlik yap bende dip köşe yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Ay ne güzel hemen kalkıyorum
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Kalk mügüş namazını kıl temizlik yap bende dip köşe yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Ay ne güzel hemen kalkıyorum
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 28 Şubat 2022 #797 Kalk mügüş çabuk kız hiç iş bulamazsan bile dolap dök topla