M Mügü Paylaşımcı Melek 7 Şubat 2022 #474 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Burdayım şekerim Genişletmek için tıkla ... Bende wc yıkandı mutfağın duvarlarını sildim 2 tane Batanye yıkandı beyazlar yıkanıyor komşuya gittim biraz oturdum yemek yok
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Burdayım şekerim Genişletmek için tıkla ... Bende wc yıkandı mutfağın duvarlarını sildim 2 tane Batanye yıkandı beyazlar yıkanıyor komşuya gittim biraz oturdum yemek yok
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 7 Şubat 2022 #475 İş bitmiyor benimde canım istemiyor biraz yapıp biraz duruyorum hiç halim yok 🙁 yemekte yapicam
M Mügü Paylaşımcı Melek 7 Şubat 2022 #476 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: İş bitmiyor benimde canım istemiyor biraz yapıp biraz duruyorum hiç halim yok 🙁 yemekte yapicam Genişletmek için tıkla ... Vallah bitimiyor ya geçmiş olsun neyin var ben tek olsam yapmam yemekte çocuklar var
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: İş bitmiyor benimde canım istemiyor biraz yapıp biraz duruyorum hiç halim yok 🙁 yemekte yapicam Genişletmek için tıkla ... Vallah bitimiyor ya geçmiş olsun neyin var ben tek olsam yapmam yemekte çocuklar var
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 7 Şubat 2022 #477 2 gündür halsizim midem bulanıyor başımda bir ağırlık var. Biz 2 kişiyiz ama hergün yemek yapıyorum eşim iştahlı ve seçici 😀
2 gündür halsizim midem bulanıyor başımda bir ağırlık var. Biz 2 kişiyiz ama hergün yemek yapıyorum eşim iştahlı ve seçici 😀
M Mügü Paylaşımcı Melek 7 Şubat 2022 #478 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: 2 gündür halsizim midem bulanıyor başımda bir ağırlık var. Biz 2 kişiyiz ama hergün yemek yapıyorum eşim iştahlı ve seçici 😀 Genişletmek için tıkla ... Ben patates kavurdum yesilik ve ayrana turşu yesinler kek yaptım humus yaptım yetmesim
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: 2 gündür halsizim midem bulanıyor başımda bir ağırlık var. Biz 2 kişiyiz ama hergün yemek yapıyorum eşim iştahlı ve seçici 😀 Genişletmek için tıkla ... Ben patates kavurdum yesilik ve ayrana turşu yesinler kek yaptım humus yaptım yetmesim
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 7 Şubat 2022 #480 Her zaman uyumlu olmaz ki mügüş bende bazen karışık yapıyorum canım ne isterse