M Mügü Paylaşımcı Melek 31 Ocak 2022 #373 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Soğuk iller de indirim yapilcak falan diyorlardi Genişletmek için tıkla ... Inşallah ya çok iyi olur bura hep kar
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Soğuk iller de indirim yapilcak falan diyorlardi Genişletmek için tıkla ... Inşallah ya çok iyi olur bura hep kar
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 31 Ocak 2022 #374 Elektrik faturasını merak ediyorum herkes diyor 2 katı geldi ben hergün fırın kullanıyorum
M Mügü Paylaşımcı Melek 31 Ocak 2022 #375 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Elektrik faturasını merak ediyorum herkes diyor 2 katı geldi ben hergün fırın kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Oda gelecek bakacağız artık şu sinirin üstüne bir kahve iyi gider 😡☕😛
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Elektrik faturasını merak ediyorum herkes diyor 2 katı geldi ben hergün fırın kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Oda gelecek bakacağız artık şu sinirin üstüne bir kahve iyi gider 😡☕😛
M Mügü Paylaşımcı Melek 31 Ocak 2022 #376 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Elektrik faturasını merak ediyorum herkes diyor 2 katı geldi ben hergün fırın kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Kız kulanma diyeceğim de bende kulanıyorum akşam benim kız börek yaptı
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Elektrik faturasını merak ediyorum herkes diyor 2 katı geldi ben hergün fırın kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Kız kulanma diyeceğim de bende kulanıyorum akşam benim kız börek yaptı
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 31 Ocak 2022 #377 Ben hergün bişey yapıyorum bugün simit poğaça yapicam. Anneciğime de yapıyorum buzluğa koyuyor
M Mügü Paylaşımcı Melek 31 Ocak 2022 #378 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ben hergün bişey yapıyorum bugün simit poğaça yapicam. Anneciğime de yapıyorum buzluğa koyuyor Genişletmek için tıkla ... Eline sağlık annen için iyi olur afiyet olsun
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ben hergün bişey yapıyorum bugün simit poğaça yapicam. Anneciğime de yapıyorum buzluğa koyuyor Genişletmek için tıkla ... Eline sağlık annen için iyi olur afiyet olsun
YesilDomates Hamiş Melek 31 Ocak 2022 #379 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Elektrik faturasını merak ediyorum herkes diyor 2 katı geldi ben hergün fırın kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Ayyy sen yürek yemişsin elektrik çok çok pahalı normal gelen tutarin 3 katı bekle
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Elektrik faturasını merak ediyorum herkes diyor 2 katı geldi ben hergün fırın kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Ayyy sen yürek yemişsin elektrik çok çok pahalı normal gelen tutarin 3 katı bekle