M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Ocak 2022 #221 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Çocukluğum bel boyu karlarla geçti mügüş donuma kadar ıslanırdım merdivenlerde soyardı annem çok özlüyorum karı hem semte göre değişiyor kar hele burda hiç olmuyor 🙁 Genişletmek için tıkla ... istanbul öyle 7 tepe ya bizim çocukluğumda öyleydi diz boyu sobalı ev şimdi olsa soba güzel olur degilmi
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Çocukluğum bel boyu karlarla geçti mügüş donuma kadar ıslanırdım merdivenlerde soyardı annem çok özlüyorum karı hem semte göre değişiyor kar hele burda hiç olmuyor 🙁 Genişletmek için tıkla ... istanbul öyle 7 tepe ya bizim çocukluğumda öyleydi diz boyu sobalı ev şimdi olsa soba güzel olur degilmi
M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Ocak 2022 #223 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Annemlerde var kestane patates oh Genişletmek için tıkla ... Benim annemde yok malesef 😕😕
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Annemlerde var kestane patates oh Genişletmek için tıkla ... Benim annemde yok malesef 😕😕
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 21 Ocak 2022 #224 Mügü' Alıntı: Benim annemde yok malesef 😕😕 Genişletmek için tıkla ... Arada eski günlere dönmek güzel mügüş tabi çok zaman geçti çocukluktan herşey değişti 😕
Mügü' Alıntı: Benim annemde yok malesef 😕😕 Genişletmek için tıkla ... Arada eski günlere dönmek güzel mügüş tabi çok zaman geçti çocukluktan herşey değişti 😕
M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Ocak 2022 #225 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Arada eski günlere dönmek güzel mügüş tabi çok zaman geçti çocukluktan herşey değişti 😕 Genişletmek için tıkla ... Güzel vallah
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Arada eski günlere dönmek güzel mügüş tabi çok zaman geçti çocukluktan herşey değişti 😕 Genişletmek için tıkla ... Güzel vallah
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 21 Ocak 2022 #227 Mügü' Alıntı: Bu havada çay keyfi yapacağım 😉 Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun mügüş
M Mügü Paylaşımcı Melek 22 Ocak 2022 #230 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Kızlar çaya gelin Genişletmek için tıkla ... Hemen geliyorum uçağım hazırlayayım konum at bana dama iniş yapayım @SadmiN.senide alırım yol üstü
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Kızlar çaya gelin Genişletmek için tıkla ... Hemen geliyorum uçağım hazırlayayım konum at bana dama iniş yapayım @SadmiN.senide alırım yol üstü