M Mügü Paylaşımcı Melek 2 Ekim 2023 #1.161 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Mügüşşşş nerelerdesin kız çok merak ettim bizi unuttun sandım Genişletmek için tıkla ... Yok kız unutmadım ya
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Mügüşşşş nerelerdesin kız çok merak ettim bizi unuttun sandım Genişletmek için tıkla ... Yok kız unutmadım ya
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 2 Ekim 2023 #1.163 Mügü' Alıntı: Yok kız unutmadım ya Genişletmek için tıkla ... Aylardır yazmadın mügüş nasılsın neler yapıyorsun etiket yapınca bildirim gitmiyor sadmin görmez direk onun msjina yaz
Mügü' Alıntı: Yok kız unutmadım ya Genişletmek için tıkla ... Aylardır yazmadın mügüş nasılsın neler yapıyorsun etiket yapınca bildirim gitmiyor sadmin görmez direk onun msjina yaz
M Mügü Paylaşımcı Melek 2 Ekim 2023 #1.164 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Aylardır yazmadın mügüş nasılsın neler yapıyorsun etiket yapınca bildirim gitmiyor sadmin görmez direk onun msjina yaz Genişletmek için tıkla ... Hayat devam ediyor çoluk çocuk torunlar
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Aylardır yazmadın mügüş nasılsın neler yapıyorsun etiket yapınca bildirim gitmiyor sadmin görmez direk onun msjina yaz Genişletmek için tıkla ... Hayat devam ediyor çoluk çocuk torunlar
M Mügü Paylaşımcı Melek 2 Ekim 2023 #1.165 Hava soğudu yağmur başladı yağıyor çay güzel içilir felaketsiz bir kış olsun amin amin inşallah
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 2 Ekim 2023 #1.166 Mügü' Alıntı: Hava soğudu yağmur başladı yağıyor çay güzel içilir felaketsiz bir kış olsun amin amin inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah mügüs bugün gunesliydi burası yağınca da sel felaket oluyor Rabbim hepimizi korusun
Mügü' Alıntı: Hava soğudu yağmur başladı yağıyor çay güzel içilir felaketsiz bir kış olsun amin amin inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah mügüs bugün gunesliydi burası yağınca da sel felaket oluyor Rabbim hepimizi korusun
M Mügü Paylaşımcı Melek 2 Ekim 2023 #1.167 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: İnşallah mügüs bugün gunesliydi burası yağınca da sel felaket oluyor Rabbim hepimizi korusun Genişletmek için tıkla ... amin amin inşallah
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: İnşallah mügüs bugün gunesliydi burası yağınca da sel felaket oluyor Rabbim hepimizi korusun Genişletmek için tıkla ... amin amin inşallah