Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 7 Mayıs 2022 #1.063 Mügü' Alıntı: Akşam kınaya gideceğim Genişletmek için tıkla ... Ohh iyi eğlenceler mügüş
M Mügü Paylaşımcı Melek 8 Mayıs 2022 #1.065 Bahar geldi geçiyor oructa bitti bayramda geçti kim bu evi temizleyecek ya geçen hafta toprak yağdı halen soğuk 🙄🙄hava dün yağmur yağdı kınada donduk
Bahar geldi geçiyor oructa bitti bayramda geçti kim bu evi temizleyecek ya geçen hafta toprak yağdı halen soğuk 🙄🙄hava dün yağmur yağdı kınada donduk
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Mayıs 2022 #1.068 YesilDomates' Alıntı: Günaydın mügüüüü Genişletmek için tıkla ... Anam bacım bura çok sesiz
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Mayıs 2022 #1.069 Depremi atlatik dünkü fırtınanyida çok şükür hava bu günün güzel
YesilDomates Hamiş Melek 16 Mayıs 2022 #1.070 Aaaa geçmiş olsun Mügu ben dünyadan bi haber yaşıyorum maalesef 😕 Sorma istanbul 'a birden sıcak bastırdı resmen yanıyorum ben.
Aaaa geçmiş olsun Mügu ben dünyadan bi haber yaşıyorum maalesef 😕 Sorma istanbul 'a birden sıcak bastırdı resmen yanıyorum ben.