Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 9 Nisan 2022 #1.022 Aynen valla dinlene dinlene temizlik yemek vakit geçiyor
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Nisan 2022 #1.023 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: İftara çağıran yok mu Genişletmek için tıkla ... Yok malesef
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Nisan 2022 #1.025 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Yapma kız o zaman 😀 Genişletmek için tıkla ... Keşkem ama olmuyor sonuçta seviyoreee
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Yapma kız o zaman 😀 Genişletmek için tıkla ... Keşkem ama olmuyor sonuçta seviyoreee
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Nisan 2022 #1.026 Oructan önce mutfak camını sildim karşı komşu geldi mügü sen camlar neyle siliyorsun dedi 😉
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 9 Nisan 2022 #1.027 Benimki de diyor camları kim görüyor ki sürekli niye silip süpürüyorsun ne var ki yapıyorum ki bişey görünmüyor o sanıyor kendiliğinden temiz oluyor
Benimki de diyor camları kim görüyor ki sürekli niye silip süpürüyorsun ne var ki yapıyorum ki bişey görünmüyor o sanıyor kendiliğinden temiz oluyor
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Nisan 2022 #1.028 Dedim normal siliyorum dedi yok senin camlar parlıyor dedi
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Nisan 2022 #1.030 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Haftaya başlar davetler mügüş Genişletmek için tıkla ... Yok şimdi davet kabul etmem yarın torunlar gelecek
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Haftaya başlar davetler mügüş Genişletmek için tıkla ... Yok şimdi davet kabul etmem yarın torunlar gelecek