RefRa Daimi Üye Üye 26 Aralık 2010 #981 Belki tutar düşüncesiyle sallayarak Trabzon desem acaba cevap evet olar mı...🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 26 Aralık 2010 #982 Ariza' Alıntı: Uzun bir vadidir yemyeşil bağlar Elvan elvan tarih kokuyor Bitlis Geçit vermez karlı dumanlı dağlar Özlemin kalbimi yakıyor Bitlis burdan Google emmiye tsklerimi sunarim bu siiri bulmam icin yardimci oldu 😀 Genişletmek için tıkla ... hıh:seker:bilirsen bitlenesin emi bitlis diye diye şekerim 😀 arızam 🙂😀 yok canımcım bu sapıkça oldu du
Ariza' Alıntı: Uzun bir vadidir yemyeşil bağlar Elvan elvan tarih kokuyor Bitlis Geçit vermez karlı dumanlı dağlar Özlemin kalbimi yakıyor Bitlis burdan Google emmiye tsklerimi sunarim bu siiri bulmam icin yardimci oldu 😀 Genişletmek için tıkla ... hıh:seker:bilirsen bitlenesin emi bitlis diye diye şekerim 😀 arızam 🙂😀 yok canımcım bu sapıkça oldu du
Ariza Yeni Üye Üye 26 Aralık 2010 #983 ßeLeN' Alıntı: hıh:seker:bilirsen bitlenesin emi bitlis diye diye şekerim 😀 arızam 🙂😀 yok canımcım bu sapıkça oldu du Genişletmek için tıkla ... Bitlis geceli yillar oldu beaaaa, dogruda cikmamisti 😀yastık savaşı Lale´den bize sira gelmiyor sekerim
ßeLeN' Alıntı: hıh:seker:bilirsen bitlenesin emi bitlis diye diye şekerim 😀 arızam 🙂😀 yok canımcım bu sapıkça oldu du Genişletmek için tıkla ... Bitlis geceli yillar oldu beaaaa, dogruda cikmamisti 😀yastık savaşı Lale´den bize sira gelmiyor sekerim
megara Yeni Üye Üye 26 Aralık 2010 #984 Afyonun ortasında kalesi Üzerinde vardır Kızlar kulesi zümrüt gibi yeşillenmiş ovasıı ay yeter gariii laleyi şiddetle protesto ediyorum 😀 aaaa yeteeeeer canım yeteeer
Afyonun ortasında kalesi Üzerinde vardır Kızlar kulesi zümrüt gibi yeşillenmiş ovasıı ay yeter gariii laleyi şiddetle protesto ediyorum 😀 aaaa yeteeeeer canım yeteeer
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Aralık 2010 #986 LALEZAR' Alıntı: Balıkesir İkide keklik bir kayada ötüyorrr Ötmede keklik derdin bana yetiyor Aman aman yetiyorr... Yeter mi pasicim Genişletmek için tıkla ... Lalezar tebrikler canım doğru cevap...Ayrıca Lale'den önce bildiğin için bir daha tebrik ediyorum Şehrin şarkısını söylemeyi unutmuyoruz kızlar
LALEZAR' Alıntı: Balıkesir İkide keklik bir kayada ötüyorrr Ötmede keklik derdin bana yetiyor Aman aman yetiyorr... Yeter mi pasicim Genişletmek için tıkla ... Lalezar tebrikler canım doğru cevap...Ayrıca Lale'den önce bildiğin için bir daha tebrik ediyorum Şehrin şarkısını söylemeyi unutmuyoruz kızlar
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 26 Aralık 2010 #987 Size kendim bir sarki bestelemek isterdim ama olmadi.. hadi bakalim netten bunu buldum DIYARBAKIR.. Diyarbakır düze doğru Yar salınır bize doğru Bu hasretlik diner bir gün Dert dolanır saza doğru
Size kendim bir sarki bestelemek isterdim ama olmadi.. hadi bakalim netten bunu buldum DIYARBAKIR.. Diyarbakır düze doğru Yar salınır bize doğru Bu hasretlik diner bir gün Dert dolanır saza doğru
seyda seyda Yeni Üye Üye 26 Aralık 2010 #988 Bitlis’te beş minare Beri gel canan beri gel Yüreğim dolu yare Beri gel canan beri gel bitlis diyesim geldi birden belki tutar..
Bitlis’te beş minare Beri gel canan beri gel Yüreğim dolu yare Beri gel canan beri gel bitlis diyesim geldi birden belki tutar..
Ariza Yeni Üye Üye 27 Aralık 2010 #989 Tunceli ( Dersim ) Dersim, dört dağ içinde; Gülü, bardağ içinde Dersimi hak saklasın, Bir gülüm, var içinde.
Tunceli ( Dersim ) Dersim, dört dağ içinde; Gülü, bardağ içinde Dersimi hak saklasın, Bir gülüm, var içinde.
PaSikA Yeni Üye Üye 27 Aralık 2010 #990 LaLe_' Alıntı: Size kendim bir sarki bestelemek isterdim ama olmadi.. hadi bakalim netten bunu buldum DIYARBAKIR.. Diyarbakır düze doğru Yar salınır bize doğru Bu hasretlik diner bir gün Dert dolanır saza doğru Genişletmek için tıkla ... Lale tebrikler canım yeni sorumuz kızlar
LaLe_' Alıntı: Size kendim bir sarki bestelemek isterdim ama olmadi.. hadi bakalim netten bunu buldum DIYARBAKIR.. Diyarbakır düze doğru Yar salınır bize doğru Bu hasretlik diner bir gün Dert dolanır saza doğru Genişletmek için tıkla ... Lale tebrikler canım yeni sorumuz kızlar