PaSikA Yeni Üye Üye 24 Aralık 2010 #971 Evettt Lale yine bildi...Kızlar yarışmada yeni bir kural başlatıyorum Tahminde bulunduğunuz ilin şarkısınıda söyliyceksiniz bundan sonra
Evettt Lale yine bildi...Kızlar yarışmada yeni bir kural başlatıyorum Tahminde bulunduğunuz ilin şarkısınıda söyliyceksiniz bundan sonra
LALEZAR Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #972 Balıkesir İkide keklik bir kayada ötüyorrr Ötmede keklik derdin bana yetiyor Aman aman yetiyorr... Yeter mi pasicim Son düzenleme: 24 Aralık 2010
Balıkesir İkide keklik bir kayada ötüyorrr Ötmede keklik derdin bana yetiyor Aman aman yetiyorr... Yeter mi pasicim
Ariza Yeni Üye Üye 24 Aralık 2010 #976 PaSikA' Alıntı: Evettt Lale yine bildi...Kızlar yarışmada yeni bir kural başlatıyorum Tahminde bulunduğunuz ilin şarkısınıda söyliyceksiniz bundan sonra Genişletmek için tıkla ... Ariza bunu begendi :meri:
PaSikA' Alıntı: Evettt Lale yine bildi...Kızlar yarışmada yeni bir kural başlatıyorum Tahminde bulunduğunuz ilin şarkısınıda söyliyceksiniz bundan sonra Genişletmek için tıkla ... Ariza bunu begendi :meri:
Ariza Yeni Üye Üye 24 Aralık 2010 #977 İzmirin kavakları Dökülür yaprakları Bize de derler çakıcı Yar fidan boylum Yıkarız konakları Bugün icin son Türküm 🙂 ise gidiyorum herkese bol Türkülü/Sarkili aksamlar dilerim
İzmirin kavakları Dökülür yaprakları Bize de derler çakıcı Yar fidan boylum Yıkarız konakları Bugün icin son Türküm 🙂 ise gidiyorum herkese bol Türkülü/Sarkili aksamlar dilerim
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #978 ay yok ben artık çekiliyorum yarışmadan ya hep lale hep lale:küstüm: ama son kez gitmeden kayseri diyem bari😀
ay yok ben artık çekiliyorum yarışmadan ya hep lale hep lale:küstüm: ama son kez gitmeden kayseri diyem bari😀
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 25 Aralık 2010 #979 Emin degilim ama yine cok benzettigim icin bir tahminde bulunucam...Turku bile hazirladim Sarkiyi soylerken gobekte aticam size😀 SIIRT Bu yol Siirt'in yolu Hem kar yağar hem dolu Bu şehirde kız seven Mutlaka mutlu olur..
Emin degilim ama yine cok benzettigim icin bir tahminde bulunucam...Turku bile hazirladim Sarkiyi soylerken gobekte aticam size😀 SIIRT Bu yol Siirt'in yolu Hem kar yağar hem dolu Bu şehirde kız seven Mutlaka mutlu olur..