^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 12 Aralık 2010 #791 ßeLeN' Alıntı: İmza kampanyası düzenlicem heyy melişler bu laleyi oyuna lamayalım diye 😀 Lale ben bi yontem buldum sen bil ben deiştiriyim alta senin yazdıgını yazayım repleri kapayım nasıl ama 😀 Şaka bi yana valla tatlım bravo diyorum sana hakkediyosun ve kazanıyosun Genişletmek için tıkla ... Kendi rizamla cekiliyorum... Imza toplamana gerek yok
ßeLeN' Alıntı: İmza kampanyası düzenlicem heyy melişler bu laleyi oyuna lamayalım diye 😀 Lale ben bi yontem buldum sen bil ben deiştiriyim alta senin yazdıgını yazayım repleri kapayım nasıl ama 😀 Şaka bi yana valla tatlım bravo diyorum sana hakkediyosun ve kazanıyosun Genişletmek için tıkla ... Kendi rizamla cekiliyorum... Imza toplamana gerek yok
megara Yeni Üye Üye 12 Aralık 2010 #792 ayy canım benim bileğinin hakkıyla alıyosun ya gitme bi yereee meyve veren ağaç taşlanır😀. ama tabi artık bilmesen, bilsende bilmiyomuş gibi yapsan iyi olur😀 şaka bi yana canım tebrik ediyorum seni
ayy canım benim bileğinin hakkıyla alıyosun ya gitme bi yereee meyve veren ağaç taşlanır😀. ama tabi artık bilmesen, bilsende bilmiyomuş gibi yapsan iyi olur😀 şaka bi yana canım tebrik ediyorum seni
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Aralık 2010 #793 Osmaniye doğru cevap tebrikler Lale NOT:Kızlar yazdığın cevabı düzeltmek yok eğer mesajınızı düzeltirseniz yazdığınız tahmin doğru olsa bile doğru sayılmayacaktır bilginize...
Osmaniye doğru cevap tebrikler Lale NOT:Kızlar yazdığın cevabı düzeltmek yok eğer mesajınızı düzeltirseniz yazdığınız tahmin doğru olsa bile doğru sayılmayacaktır bilginize...