*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 10 Aralık 2010 #771 HaYaL' Alıntı: Nasıl Tokat o yaa benim memleketime hiç benzemiyo burası..😀 Genişletmek için tıkla ... hayal cnm sendemi kendi memleketini tanımadın
HaYaL' Alıntı: Nasıl Tokat o yaa benim memleketime hiç benzemiyo burası..😀 Genişletmek için tıkla ... hayal cnm sendemi kendi memleketini tanımadın
LALEZAR Daimi Üye Üye 10 Aralık 2010 #772 Ben memleketimi tanıdım ama Pink kız o resim Balıkesir değil bi kerem, ama neresi bende bilmiyorum atıcam şimdi ORDU... 😀
Ben memleketimi tanıdım ama Pink kız o resim Balıkesir değil bi kerem, ama neresi bende bilmiyorum atıcam şimdi ORDU... 😀
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 10 Aralık 2010 #773 LALEZAR' Alıntı: Ben memleketimi tanıdım ama Pink kız o resim Balıkesir değil bi kerem, ama neresi bende bilmiyorum atıcam şimdi ORDU... 😀 Genişletmek için tıkla ... bacım belki bu senin görmediğin yerdir balkesirde
LALEZAR' Alıntı: Ben memleketimi tanıdım ama Pink kız o resim Balıkesir değil bi kerem, ama neresi bende bilmiyorum atıcam şimdi ORDU... 😀 Genişletmek için tıkla ... bacım belki bu senin görmediğin yerdir balkesirde