^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 12 Aralık 2010 #783 aaaaa kizlar 2 gundur sustum sutum chatbox de cevap vermicem dedim ama insan bi OSMANIYE yazmazmi yaaaa... hu hu kimse yokmu Osmaniyeden olan 😀 Son düzenleme: 12 Aralık 2010
aaaaa kizlar 2 gundur sustum sutum chatbox de cevap vermicem dedim ama insan bi OSMANIYE yazmazmi yaaaa... hu hu kimse yokmu Osmaniyeden olan 😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 12 Aralık 2010 #784 Lale sen bi program falan buldunda resmi oraya koplayaladığında şıp diye neresı oldugunu falan mı yazıyor ne?
Lale sen bi program falan buldunda resmi oraya koplayaladığında şıp diye neresı oldugunu falan mı yazıyor ne?
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 12 Aralık 2010 #785 ßeLeN' Alıntı: Lale sen bi program falan buldunda resmi oraya koplayaladığında şıp diye neresı oldugunu falan mı yazıyor ne? Genişletmek için tıkla ... Allah seniiii oyle bi programmi varmis😀 Varsada bende valla yok oyle bi program... Ama bak nasil yaptigimi anlatiyim.ha arabalari yakinlastiriyorum plakasindan neresi oldugunu buluyorum😀
ßeLeN' Alıntı: Lale sen bi program falan buldunda resmi oraya koplayaladığında şıp diye neresı oldugunu falan mı yazıyor ne? Genişletmek için tıkla ... Allah seniiii oyle bi programmi varmis😀 Varsada bende valla yok oyle bi program... Ama bak nasil yaptigimi anlatiyim.ha arabalari yakinlastiriyorum plakasindan neresi oldugunu buluyorum😀
megara Yeni Üye Üye 12 Aralık 2010 #786 Bende samsun demek istedimm.artık bilmesin bu lale ya da oyuna dahil olmasın yaav😀
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 12 Aralık 2010 #787 megara' Alıntı: Bende samsun demek istedimm.artık bilmesin bu lale ya da oyuna dahil olmasın yaav😀 Genişletmek için tıkla ... Uleyyyy herkez kac sehir yazdi ben tek tahminde bulundum ve ustune iki gun bekledim belki biri yazar diye...Ayrica repler bana lazim... hediye edicem onlari birine
megara' Alıntı: Bende samsun demek istedimm.artık bilmesin bu lale ya da oyuna dahil olmasın yaav😀 Genişletmek için tıkla ... Uleyyyy herkez kac sehir yazdi ben tek tahminde bulundum ve ustune iki gun bekledim belki biri yazar diye...Ayrica repler bana lazim... hediye edicem onlari birine
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 12 Aralık 2010 #788 LaLe_' Alıntı: Allah seniiii oyle bi programmi varmis😀 Varsada bende valla yok oyle bi program... Ama bak nasil yaptigimi anlatiyim.ha arabalari yakinlastiriyorum plakasindan neresi oldugunu buluyorum😀 Genişletmek için tıkla ... Plakadan he😀
LaLe_' Alıntı: Allah seniiii oyle bi programmi varmis😀 Varsada bende valla yok oyle bi program... Ama bak nasil yaptigimi anlatiyim.ha arabalari yakinlastiriyorum plakasindan neresi oldugunu buluyorum😀 Genişletmek için tıkla ... Plakadan he😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 12 Aralık 2010 #789 İmza kampanyası düzenlicem heyy melişler bu laleyi oyuna lamayalım diye 😀 Lale ben bi yontem buldum sen bil ben deiştiriyim alta senin yazdıgını yazayım repleri kapayım nasıl ama 😀 Şaka bi yana valla tatlım bravo diyorum sana hakkediyosun ve kazanıyosun
İmza kampanyası düzenlicem heyy melişler bu laleyi oyuna lamayalım diye 😀 Lale ben bi yontem buldum sen bil ben deiştiriyim alta senin yazdıgını yazayım repleri kapayım nasıl ama 😀 Şaka bi yana valla tatlım bravo diyorum sana hakkediyosun ve kazanıyosun
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 12 Aralık 2010 #790 Bende Osmaniye dicem işte 😀 belki Osman'ından kazanırım😀