B beklenenbebis Forum Okuru 15 Mart 2011 #1.711 köyleride soruo asi🙂 biraz önceki resimde denizlinin bir yeriydi ama nireydi unuttum🙂 hakkarimi
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Mart 2011 #1.714 Kızlar hiç bir ilin merkezinin resmini sormuyorum...Genelde ilçelerinin resimlerini soruyorum... Burasıda bir ilin ilçesinin resmi
Kızlar hiç bir ilin merkezinin resmini sormuyorum...Genelde ilçelerinin resimlerini soruyorum... Burasıda bir ilin ilçesinin resmi
ASİMELEK Daimi Üye Üye 15 Mart 2011 #1.715 ayy burası köy sankimm ama yaaaaaaaa ozamannnnnnn ozamannnnnnn ımmmmmmm ozaman çorumun sungurlu ilçesi
ayy burası köy sankimm ama yaaaaaaaa ozamannnnnnn ozamannnnnnn ımmmmmmm ozaman çorumun sungurlu ilçesi
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 15 Mart 2011 #1.717 Diyarbakır mıdır acep? İki dakkada olaya farklı bakış açısı yarattımgörüyomusunuz 🙂 Köy mevzusundan 🙂😀
Diyarbakır mıdır acep? İki dakkada olaya farklı bakış açısı yarattımgörüyomusunuz 🙂 Köy mevzusundan 🙂😀
ASİMELEK Daimi Üye Üye 16 Mart 2011 #1.720 malatya diyecem malatyalılar saldırman hemen heeee atıyorumm ay