Ariza Yeni Üye Üye 5 Ocak 2011 #1.051 Lale cevapi verdikten sorna bizler yormayalim bosuna kendimizi 🙂 nasilsa dogrudur
PaSikA Yeni Üye Üye 6 Ocak 2011 #1.053 LaLe_' Alıntı: Siirt beyaz bir gelin, Gel güzel uzat elin, Fıstıkların altında, Yar hem güzel, hem narin. Vay le, vay le, vay le, Genişletmek için tıkla ... Tabisi doğru cevap yine Lale'den geldi Tebrikler canım
LaLe_' Alıntı: Siirt beyaz bir gelin, Gel güzel uzat elin, Fıstıkların altında, Yar hem güzel, hem narin. Vay le, vay le, vay le, Genişletmek için tıkla ... Tabisi doğru cevap yine Lale'den geldi Tebrikler canım
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 6 Ocak 2011 #1.055 ay bi gireyimde cevap vereyim dedim tabi yine bilemeyeceğim ama olsun sansımı tunceliden yana kullanmak istiyorum🙂
ay bi gireyimde cevap vereyim dedim tabi yine bilemeyeceğim ama olsun sansımı tunceliden yana kullanmak istiyorum🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 6 Ocak 2011 #1.058 Bilemediniz kızlar ipucu veriyorum Sorumuzdaki il Doğu Anadolu veya Güneydoğu Anadolu Bölgesinde değil... Kolay gelsin
Bilemediniz kızlar ipucu veriyorum Sorumuzdaki il Doğu Anadolu veya Güneydoğu Anadolu Bölgesinde değil... Kolay gelsin
PaSikA Yeni Üye Üye 6 Ocak 2011 #1.060 beklenenbebis' Alıntı: tokat,Çankırı,sivass,niğde Genişletmek için tıkla ... Tahminleri tek tek yazıyoruz beklenenbebis üçer beşer değil 😀
beklenenbebis' Alıntı: tokat,Çankırı,sivass,niğde Genişletmek için tıkla ... Tahminleri tek tek yazıyoruz beklenenbebis üçer beşer değil 😀