PaSikA Yeni Üye Üye 4 Ocak 2011 #1.043 seyda seyda' Alıntı: söylüyorum kırşehir Anamın atamın yurdu yuvası Derdimin ağrımın bitmez devası Zemzem gibi suyu,temiz havası Şehirler serdarı güzel Kırşehir Genişletmek için tıkla ... seyda tebrikler canım Kırşehir doğru cevap +rep senindir Yeni sorumuz bayanlar
seyda seyda' Alıntı: söylüyorum kırşehir Anamın atamın yurdu yuvası Derdimin ağrımın bitmez devası Zemzem gibi suyu,temiz havası Şehirler serdarı güzel Kırşehir Genişletmek için tıkla ... seyda tebrikler canım Kırşehir doğru cevap +rep senindir Yeni sorumuz bayanlar
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 4 Ocak 2011 #1.044 Burası nere ya hıc ağaçlık yeşillik yok komple sanayı alanı olmus burası sanki .. Ay ne bılem aklıma biyerde gelmıokı muş diesim geldi olmadıgını bile bile..
Burası nere ya hıc ağaçlık yeşillik yok komple sanayı alanı olmus burası sanki .. Ay ne bılem aklıma biyerde gelmıokı muş diesim geldi olmadıgını bile bile..
M Misafir Melek Forum Okuru 4 Ocak 2011 #1.045 .. Ber LALEZAR giriş yapamadım yine malesef 🙁(( DİYARBAKIR diyorum..
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 4 Ocak 2011 #1.046 Siirt beyaz bir gelin, Gel güzel uzat elin, Fıstıkların altında, Yar hem güzel, hem narin. Vay le, vay le, vay le,
Siirt beyaz bir gelin, Gel güzel uzat elin, Fıstıkların altında, Yar hem güzel, hem narin. Vay le, vay le, vay le,
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 4 Ocak 2011 #1.047 Misafir Melek' Alıntı: Ber LALEZAR giriş yapamadım yine malesef 🙁(( DİYARBAKIR diyorum.. Genişletmek için tıkla ... Lalezarım ordan burdan bir şekilde yetişiyorsun yıne 😀 eferin kız 😀
Misafir Melek' Alıntı: Ber LALEZAR giriş yapamadım yine malesef 🙁(( DİYARBAKIR diyorum.. Genişletmek için tıkla ... Lalezarım ordan burdan bir şekilde yetişiyorsun yıne 😀 eferin kız 😀
B beklenenbebis Forum Okuru 5 Ocak 2011 #1.048 tamamen hiss manizaa =)) çokmu attımm ß arada oyun çok eğlenceliymiş=)) geçmişede baktımda
juju Yeni Üye Üye 5 Ocak 2011 #1.049 konya diyim bende bulamıyom hiç ama ben neyse belki bir gün tutar
Young bride Banned 5 Ocak 2011 #1.050 ANAMUR Arzın üzerinde cennet aradım, Sen dünyanın cennetisin ANAMUR… Yaşanacak diyar tek seni buldum, Sen dünyanın cennetisin ANAMUR… Hava temiz, deniz temiz, dağ temiz, Pazarında peynir temiz, yağ temiz, Hep vererek ağa olan bey temiz, Sen dünyanın cennetisin ANAMUR… Abanoz, Akpınar yaylaların var, Yemyeşil ovalar yemyeşil dağlar, Yaşanacak yersin, dört mevsim bahar, Sen dünyanın cennetisin ANAMUR… Azı çok eyleyen harman senindir, Ağrıya, sızıya derman senindir, Rahata, huzura ferman senindir, Sen dünyanın cennetisin ANAMUR… Anamur diyorum..
ANAMUR Arzın üzerinde cennet aradım, Sen dünyanın cennetisin ANAMUR… Yaşanacak diyar tek seni buldum, Sen dünyanın cennetisin ANAMUR… Hava temiz, deniz temiz, dağ temiz, Pazarında peynir temiz, yağ temiz, Hep vererek ağa olan bey temiz, Sen dünyanın cennetisin ANAMUR… Abanoz, Akpınar yaylaların var, Yemyeşil ovalar yemyeşil dağlar, Yaşanacak yersin, dört mevsim bahar, Sen dünyanın cennetisin ANAMUR… Azı çok eyleyen harman senindir, Ağrıya, sızıya derman senindir, Rahata, huzura ferman senindir, Sen dünyanın cennetisin ANAMUR… Anamur diyorum..